Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 991

Разгънат преглед

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Моето търсене и лутане по избор на центрофуга приключи.
    След като не можахме да се разберем с Апитотал за цената, аз им изкам нормална центрофуга, а те ми предлагат някаква си с невидимо златно покритие.
    Тъй де за 20 магазинни рамки ето отговора на емеила ми.-"" 1. радиални центробежни стандартните 20 кадъра Dadant ½ или 12 Лангстрот рамки в радиална система. С помощта на 4 допълнителни рамки може да извлечете 4 Dadant изцяло или 8 ½.Цена за ръчно управление, центрофуга е 820 Евро без ДДС.
    Ако сте физическо лице и заплащане на ДДС, цената на Euro 1016.8.
    Там може да се плати в брой, базирани само банкова фактура.

искрено
    R. Turcu

От тях ми остана само дебелата сметка за телефон, защото трябваше да намеря добре говорещ ромънски и след 2 разговора по 10тина минути, чак тогава ми отговориха на емейла, Трудна работа беше с тях.
    Следващата стъпка бе да разгледам добре моделите на Техтрон в магазина в Русе. Може би щях да си взема от техните ако преди това не се бях докасвал до Тукана на Лега.
    И накрая така се стекоха събитията, че в рамките на един час завъртях центрофугите на Техтрон и Лега и вече съм с Тукан20 с ръчно задвижване (Лега нямат на 12 волта)
    Не мога да и се зарадвам още защото от тука на сетне следва механизиране то и на 12 волта.
    Този пост е редактиран от dankov64; 02.10.2015 в 11:33.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •