Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 305

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    16.09.2015
    Привет колега.
    Платформата е в експлотация от 10 години закупих я тази пролет, това лято ми е първо излизане на сънчоглед с нея.Разгръщаме двама човека за максимум 20 мин. на ръка, редовете са на колела просто ги събираме в средата П-образите сваляме и стойките поставяме под платфомата има място за тях.Направи ми впечатление, че от 1 ред имах повече продукция спрямо останалите редове ( налитане ) бях предупреден от предния собственик в зависимост от посоката на пашата,но в крайна сметка всичко е на едно място.Цената много ми хареса от 1500 лв. Изключително съм доволен от нея.

П.п Благодаря за градивната критика относно националното знамето.В най-скоро време ще подменя стойката!

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.05.2014
    Супер е платформата, браво! А с какво я теглиш? Доста масивна е. Камион, трактор?

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Според мен обърни двата реда да гледат в противоположна посока, тъй де 2 реда на изток и 2 реда на запад.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Да, веднага си личи, че много мисъл и творчески подход има в тая конструкция. Включително и в теглича. Това с дъските търпи оптимизация според мен, ама ти си знаеш най-добре. Налитането е ясно, пък и от него може да има полза, въпрос на пчеларска техника и технология. Обръщането на един или два реда е вариант, но предварително трябва да сте съвсем наясно с терена, посоки, място за маневриране и т.н. и си решаваш кое как, че да няма много хамалогия. Успех и поне 10 години и ти да си доволен от нея!
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Наблюдател
    Регистриран
    16.09.2015
    Цитат Първоначално публикувано от dankov64 Виж публикацията
    Според мен обърни двата реда да гледат в противоположна посока, тъй де 2 реда на изток и 2 реда на запад.

Благодаря за съвета колега ще ги обърна
    Палатката ще ми върши работа, аз ти я закупих от Враца колегата.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Тази година съм доволен от акцията.
    Всичко започна така:
    https://www.youtube.com/watch?v=FzM_NoS3oO0

и завърши така
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри rsz_img_20150610_102502.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Беше мноооооооого готино и дано да се повтори още много пъти.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри rsz_1rsz_img_20150613_194603-pano.jpg‎  

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Пчелина ти е страхотен - накефи ме. Ще разкажеш ли малко повече за шатрите - видях 3 броя. За какво ги използваш? Човек остава с впечатлението, че ти и семейството ти живеете там. Видях и две транспортни средства - това означава ли, че освен семейството имаш и наети работници?

Наблюдател
    Регистриран
    16.09.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Aranis Виж публикацията
    Супер е платформата, браво! А с какво я теглиш? Доста масивна е. Камион, трактор?
    Със трактор я транспортираме без проблеми.
    Самата платформа тежи около 2 тона + 44 кошера = ?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •