Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 73 от 186 ПърваПърва ... 2363717273747583123173 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 721 до 730 от общо 1859
    Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Кой ти каза, че е невярна?!?! Просто ни трябва малко време за да я обмислим. Трябва да проявяваш малко търпение с нас.
    Матеев каза недовверени източници.ако смята че е невярна да каже точно това не е така за конкретни неща.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Абе вие с Дамянов една и съща телевизия ли гледате?

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Е не, тези са си откачалки, а момчета тук са си съвсем в ред. Трябва им малко практика, но ме кефят как си защитават мнението и определено не заслужават обиди. Сарказъм да, бъзик да , но обиди е малко в повече.
    Не съм на ясно как влияе температурата върху развитието на пилото, нито колко е температурата в японския кошер, но съм сигурен че поднесеното инфо беше дошло от Скутелатора примерно много хора включително и аз, щяхме да го вземем за чиста монета, но понеже ни се поднася от новобранци се държим малко по така.
    Аз съм новобранец така е, но Слави не е.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от 212 Виж публикацията
    В книжката на игумен Варе си пише черно на бяло... в селото от което е всички били с тръвни. Имало стотици тръвни. Минали на разборни кошери и останали без пчелни семейства за нула време.
    Хайде, стана каквато стана. Сега като прехвърлят и темата от другия форум и я втасахме.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от IVO_3 Виж публикацията
    Едно е да знаеш на теория, друго е да прилагаш на практика.Понякога практиката може да преобърне теорията на 360 градуса.
    Намали градусите ,че направих пълен оборот .

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    ....Не съм на ясно как влияе температурата върху развитието на пилото, нито колко е температурата в японския кошер, но съм сигурен че поднесеното инфо беше дошло от Скутелатора примерно много хора включително и аз, щяхме да го вземем за чиста монета, но понеже ни се поднася от новобранци се държим малко по така.
    Точно така. Скутелатора е RELIABLE SOURCE, а Василева не е ........ Ако Василевса изчете 10 000 книги и статии на английски, и когато изказва твърдения публикува и RELIABLE източници, може би ще започнем да вярваме и на него.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Имаше едно мнение мисля много вярно , че се нароиха много “интернет пчелари“... в началото всеки е минал по този път, но теорията трябва да е подкрепена с факти и практика иначе ставаме, като ловджиите или рибарите.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Точно така. Скутелатора е RELIABLE SOURCE, а Василева не е ........ Ако Василевса изчете 10 000 книги и статии на английски, и когато изказва твърдения публикува и RELIABLE източници, може би ще започнем да вярваме и на него.
    От представянето му в началото като олигофрен, а след това като човек с висше образование, с диплома 5.40, а още не поставя точки и запетайки където трябва - еееееееееееее, каквото и да напише на това което казва, АЗ лично няма да повярвам.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от toko652003 Виж публикацията
    Имаше едно мнение мисля много вярно , че се нароиха много “интернет пчелари“... в началото всеки е минал по този път, но теорията трябва да е подкрепена с факти и практика иначе ставаме, като ловджиите или рибарите.
    Ами дадени са ти данни от практически изследвания? Ще ме опровергаеш като намериш рой в хралупа заразен с акар

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    От представянето му в началото като олигофрен, а след това като човек с висше образование, с диплома 5.40, а още не поставя точки и запетайки където трябва - еееееееееееее, каквото и да напише на това което казва, АЗ лично няма да повярвам.
    Мнението ти е за в коша

Страница 73 от 186 ПърваПърва ... 2363717273747583123173 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •