Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 72 от 186 ПърваПърва ... 2262707172737482122172 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 711 до 720 от общо 1859
    Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Кое от нещата, което писах за пилото и неговото развитие при определяна температура не е вярно?
    Всичко е вярно! Просто нашето ограничено мислене не ни позволява да разберем какво ни казваш. Трудно ни е, разбери ни!

Продължи, четем с интерес!
    Темата бие рекордите на форума и дори най-важните теми за развитието на пчеларството в България нямат толкова посещаемост.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Всичко е вярно! Просто нашето ограничено мислене не ни позволява да разберем какво ни казваш. Трудно ни е, разбери ни!
    Вие с г-н Матеев казвате недовверени източници. Важно е информацията вяр на или грешна е.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч

Потребител
    Регистриран
    19.03.2015
    В книжката на игумен Варе си пише черно на бяло... в селото от което е всички били с тръвни. Имало стотици тръвни. Минали на разборни кошери и останали без пчелни семейства за нула време.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Вие с г-н Матеев казвате недовверени източници. Важно е информацията вяр на или грешна е.
    И какъв ти е критерия за ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ?
    Аз твърдя, че киселите краставички убиват акара. Това вярна информация ли е?
    Некомпетентния пчелар СЪЩО УБИВА АКАРА, но заедно с пчелите. Това вярна инфомация ли е?

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    И какъв ти е критерия за ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ? Аз твърдя, че киселите краставички убиват акара. Това вярна информация ли е?
    Казах конкретно статията за пилото?чете ли я изобщо?

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Точно така! Важно е! Твоята информация има само достоверни източници и аз както съм скаран с руския...никога нямаше да достигна до нея.
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Точно така! Важно е! Твоята информация има само достоверни източници и аз както съм скаран с руския...никога нямаше да достигна до нея.
    На български е дадох информация от няколко източника дето се припокрива и пак невярна.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Е не, тези са си откачалки, а момчета тук са си съвсем в ред. Трябва им малко практика, но ме кефят как си защитават мнението и определено не заслужават обиди. Сарказъм да, бъзик да , но обиди е малко в повече.
    Не съм на ясно как влияе температурата върху развитието на пилото, нито колко е температурата в японския кошер, но съм сигурен че поднесеното инфо беше дошло от Скутелатора примерно много хора включително и аз, щяхме да го вземем за чиста монета, но понеже ни се поднася от новобранци се държим малко по така.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    На български е дадох информация от няколко източника дето се припокрива и пак невярна.
    Кой ти каза, че е невярна?!?! Просто ни трябва малко време за да я обмислим. Трябва да проявяваш малко търпение с нас.
    Ърнест Хемингуей

Страница 72 от 186 ПърваПърва ... 2262707172737482122172 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •