Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1859

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Всичко е вярно! Просто нашето ограничено мислене не ни позволява да разберем какво ни казваш. Трудно ни е, разбери ни!
    Вие с г-н Матеев казвате недовверени източници. Важно е информацията вяр на или грешна е.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Е не, тези са си откачалки, а момчета тук са си съвсем в ред. Трябва им малко практика, но ме кефят как си защитават мнението и определено не заслужават обиди. Сарказъм да, бъзик да , но обиди е малко в повече.
    Не съм на ясно как влияе температурата върху развитието на пилото, нито колко е температурата в японския кошер, но съм сигурен че поднесеното инфо беше дошло от Скутелатора примерно много хора включително и аз, щяхме да го вземем за чиста монета, но понеже ни се поднася от новобранци се държим малко по така.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Е не, тези са си откачалки, а момчета тук са си съвсем в ред. Трябва им малко практика, но ме кефят как си защитават мнението и определено не заслужават обиди. Сарказъм да, бъзик да , но обиди е малко в повече.
    Не съм на ясно как влияе температурата върху развитието на пилото, нито колко е температурата в японския кошер, но съм сигурен че поднесеното инфо беше дошло от Скутелатора примерно много хора включително и аз, щяхме да го вземем за чиста монета, но понеже ни се поднася от новобранци се държим малко по така.
    Аз съм новобранец така е, но Слави не е.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Имаше едно мнение мисля много вярно , че се нароиха много “интернет пчелари“... в началото всеки е минал по този път, но теорията трябва да е подкрепена с факти и практика иначе ставаме, като ловджиите или рибарите.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от toko652003 Виж публикацията
    Имаше едно мнение мисля много вярно , че се нароиха много “интернет пчелари“... в началото всеки е минал по този път, но теорията трябва да е подкрепена с факти и практика иначе ставаме, като ловджиите или рибарите.
    Ами дадени са ти данни от практически изследвания? Ще ме опровергаеш като намериш рой в хралупа заразен с акар

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    ... Ще ме опровергаеш като намериш рой в хралупа заразен с акар
    А ти ще ми повярваш ли, като намериш рой в хралупа с кисели краставички на дъното?

ПС: Вероятноста и за двете клони към нулата .....

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Ами дадени са ти данни от практически изследвания? Ще ме опровергаеш като намериш рой в хралупа заразен с акар
    Ама и ти прекаляваш. Ако някой съфорумник тръгне да се вре в хралупи да търси акар за да опровергае мнението на една новобранка с ЕДИН кошер то той е няколко пъти по-откачен от героите от клиповете по-горе в темата.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    То си знае неговата. Ти не си видял изобщо на какво викат акар си тръгнал теории за акара да защитаваш. В частност - Акар в хралупа.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    От кого са тия данни посочи източниците с точни линкове и провери ли ги на практика?! Добре де каква ти е всъщност цялата теза , че в поставени при определени условия пчелите нямат акар заради температурата, мисля че Дони се аргументира и посочи точките, защо няма там акар другото са теории НЕ проверени и неприсъщи за нашите условия и ПЧЕЛИ.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •