Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1063

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    ... Прави след него третиране с друг препарат и ще разбереш има ли при теб резистентност, пък и ще си удължиш употребата му.
    "Флуметрин"-ът за мене е като ядреното оръжие. Не е хубаво да се ползва , но трябва да сме сигурни в ефекта , когато се наложи.
    За това и събирам всякаква достоверна информация за всички "химии".
    Е, не получих такава. За съжаление. Тъкмо почне нещо да се прокрадва и вземе та излезе несериозно. За сега "флуметрин"-ът при мене ще си стои в "силозите с ракетите" и ще се включи във войната с акара само при крайна необходимост. "Тактическите оръжия " за момента ми вършат работа.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    .....
    За това и събирам всякаква достоверна информация за всички "химии".
    Е, не получих такава. За съжаление. Тъкмо почне нещо да се прокрадва и вземе та излезе несериозно. ...
    )
    Ето тази тенденция ме накара да се осъзная колко голяма мечешка услуга правя на всички да продължавам да се обаждам и да ви снабдявам със сдъвкана и лесносмилаема информация. В днешно време всичко се намира само на един google разстояние, но заради такива като мен, вече почти никой не желае да се присяга.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •