Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 991

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Цитат Първоначално публикувано от n.kostadinov Виж публикацията
    Още не съм срещал някой да е ползвал и на лега и на лисон центрофуги.Но пък съм чел коментари на колеги ползващи лега които преди са имали бг производство(нямам впредвид 3-ка или 4-ка а голяма радиална) или пък на лисон като преди пак са били на бг вариант.Всички казват,че нашите не ги изпипват.Аз съм със сръбска на техтрон и съм доволен,ама и аз преди това съм въртял само тройката и нямам база за сравнение.
    Дай малко повече информация за твоята, с какво задвижване е от къде я купи.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    Моята е сръбска на техтрон.Купих я от пчеларски център Русе,задвижването е долно,с ремък.Работи с 20лр,20 магазинни дб радиално поставени или 4дб плодникови хордиално.Струва 1600лв,аз си купих и вана,ел.нож и едно много хубаво и фино сито също сръбско и собственика на магазина ми направи много добра отстъпка за тази покупка.С нещо друго ако мога да съм полезен съм насреща

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Цитат Първоначално публикувано от n.kostadinov Виж публикацията
    Моята е сръбска на техтрон.Купих я от пчеларски център Русе,задвижването е долно,с ремък.Работи с 20лр,20 магазинни дб радиално поставени или 4дб плодникови хордиално.Струва 1600лв,аз си купих и вана,ел.нож и едно много хубаво и фино сито също сръбско и собственика на магазина ми направи много добра отстъпка за тази покупка.С нещо друго ако мога да съм полезен съм насреща
    Благодаря за информацията
    Имаш ли информация дали техтрон имат задвижване на 12 волта.

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от dankov64 Виж публикацията
    Благодаря за информацията
    Имаш ли информация дали техтрон имат задвижване на 12 волта.
    По принцип ел.мотора им е 12в/300вт /поне при 42 рамковата е с такава мощност/, а иначе имат ето им управлението.
    В комплекта си има кабели с щипки за акумулатор.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри oie_20195639kPgg3zS3.jpg‎  
    Keep Walking...

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    http://beesmarket.com/index.php?rout...ory&path=22_25
    виж тук за задвижването,670 лв

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    с.Близнаци, Община Хитрино, Област Шумен
    Сега погледнах центрофугата, не пише марката на мотора. На залепено етикетче до кутията с копчетата пише на италиански Potenza 50 W, това сигурно е мощността. В тази кутия сигурно има електроника. Има маса която е вързана за капака и се слага в кутията, не можеш да отвориш капака веднага след спирането, отброява 60 секунди и тогава се отключва масата. Аз съм откачил тази маса от капака и си стой в кутията да мога да си отварям веднага, това е направено от гледна точка на сигурността, да не може по време на въртене да се отваря и бърка в коша.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Куров Виж публикацията
    Сега погледнах центрофугата, не пише марката на мотора. На залепено етикетче до кутията с копчетата пише на италиански Potenza 50 W, това сигурно е мощността. В тази кутия сигурно има електроника. Има маса която е вързана за капака и се слага в кутията, не можеш да отвориш капака веднага след спирането, отброява 60 секунди и тогава се отключва масата. Аз съм откачил тази маса от капака и си стой в кутията да мога да си отварям веднага, това е направено от гледна точка на сигурността, да не може по време на въртене да се отваря и бърка в коша.
    Цената каква е?

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    Цената каква е?
    Купих я 2010 година за 740 евро без ДДС. Сега цената е по-висока в зависимост от мотора. Виж сайта на Лега - http://www.legaitaly.com/en/cart/ext...ial-extractors

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Куров Виж публикацията
    Купих я 2010 година за 740 евро без ДДС. Сега цената е по-висока в зависимост от мотора. Виж сайта на Лега - http://www.legaitaly.com/en/cart/ext...ial-extractors
    За този модел ли говориш: SKU: 4738SGJ

Почетен Автор
    Регистриран
    21.11.2014
    Пчеларски район
    Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    За този модел ли говориш: SKU: 4738SGJ
    Да, моя мотор е по-слаб 220 V-32 V- 50 W, сега са сложили мощен 120 W. На другия модел 4738 SEJ e 110 W, няма снимка, но коша и на двата модела е същия като моя. Ако искаш механизъм за ръчно задвижване и скари за плодникови пити - 4 бр. се поръчват и плащат допълнително.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •