Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    29.08.2015
    Вече няма значение, Оберон го взеха днес на 5.30. Успех на всички.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Millito Виж публикацията
    Вече няма значение, Оберон го взеха днес на 5.30. Успех на всички.
    Без проба ли?

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Без проба ли?
    С проба и документи взимат вече за втори път от региона на цена 5,30 лв въпреки, че за количества над 1 тон бяха обещали 5,50 лв, но реално не са плащали на тази цена. Връщат нови за нови и стари за стари, но не измити тенекии. По принцип от предходни години ги знам, че не са от "плащачите", но поне за сега в района няма сделки на по-висока цена.
    Keep Walking...

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от zayo Виж публикацията
    С проба и документи взимат вече за втори път от региона на цена 5,30 лв въпреки, че за количества над 1 тон бяха обещали 5,50 лв, но реално не са плащали на тази цена. Връщат нови за нови и стари за стари, но не измити тенекии. По принцип от предходни години ги знам, че не са от "плащачите", но поне за сега в района няма сделки на по-висока цена.
    Пробата значи веднага трябва да излиза освен колегата ако не са му взимали проби,няколко фирми.

Наблюдател
    Регистриран
    19.08.2015
    Здравейте колеги.Някой да е чувал за Йордан Атанасов от Бургас.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от radevradoslav Виж публикацията
    Здравейте колеги.Някой да е чувал за Йордан Атанасов от Бургас.
    Радев пиша тука защото сигурно няма да си единствен който ще пита.Негов познат турчин имал познати в Арабските емирства и той иска да изнесе поне за момента един тир.Данчо ще изкупува за него,но той си няма засега идея как става това.Преди двайсет дена ми званя и ме разпитваше подробно кое,как,защо и т.н.,дал съм му сънчоглед и мана да изпрати на турчина,а той предполагам ще ги изпрати на неговите хора.Казал съм му,че цената върви в момента 5,50 лв жълтия и 9-10 лв маната.Обясних му,че много хора го държат за да може да вземат 6 лв.Ако даде 6 лв за жълтия и 10 лв за маната съм му обещал,че лично ще му намеря хора за един тир.За момента той чака да му кажат дали въобще ще се изкупува.А и той смята меда да го пълни в буркани и тогава в тира.Така че ако имаш пазар продавай защото при него не е сигурно въобще.Абе кога стигна тази новина чак в Хасково.Боже,каквито сме българите, какъв слон от мухата ще се носи при вас,просто не ми се мисли.
    Този пост е редактиран от tarty; 25.09.2015 в 19:23.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Нищо -нищо ,нека ,това може да надуе цената.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Нищо -нищо ,нека ,това може да надуе цената.
    Вие не разбрахте ли,че тази година мед НЯМА,в Странджа измряха 50% от пчелните семейства.Колко мед ще съберат другите 50%,а годината си е нормална,но няма ги тия количества като други години.Жълтия мед е с около 30 % по-малко количеството.Всички реват,че тази година слабо а всеки продава без пари.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Вие не разбрахте ли,че тази година мед НЯМА,в Странджа измряха 50% от пчелните семейства.Колко мед ще съберат другите 50%,а годината си е нормална,но няма ги тия количества като други години.Жълтия мед е с около 30 % по-малко количеството.Всички реват,че тази година слабо а всеки продава без пари.
    Хайде някой да каже защо е така? Защо продавате без пари? И като гледам тук какви цени казвате, и ми се къса сърцето - както казва един наш артист.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Е нали знаеш,че хубавите пари не са на открито.А някъде на сянка?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •