Утре гърка е в Тополовград.Цената,на която щял да изкупува меда 5.50-5.60лв.
Взима проби,но как и кога незная смисъл не съм се интересувал.А иначе парите по банков път след 3-4 дена са във сметката ти и след одържането на данъка си ги теглиш!
Да си дам меда и да чакам паричките ....... нещооооооо НЕ МЕ КЕФИ.
Ами ако не ги получа? Съдилища, прокуратури, съдии изпълнители, пък той чужд гражданин........ голям филм.
Не съм чул до сега да има някой който да не си е получил обещаното, но всичко има пръв път.
Земляк ,айде да не говорим на аба.Ти давал ли си на Янис т. е. на гърка ? Не говори /пиши/ за някого след като дори и не си го виждал,а камо ли да си правил сделка/модерно–бизнес/.Гърка не взема проби/ до миналото предаване–2014 /,парите влизат в твоята сметка след 60 –105 минути по електронен път.Данъка ти го УДЪРЖАТ като обявиш в законовия срок във НАП ,ЧЕ ИМАШ ПРИХОД ОТ 15 000 ЛВ от допълнителни доходи ,необвързани в трудово правоотношение.Парите си ги теглиш само 30 секунди след като са в твоята сметка. /За данъците се консултирай със някой специалист ,за да не изгориш,че дойде ли съдия–изпълнител,ще останеш без пчелите.![]()
Хайде да поспорим малко! Гърка взима проба винаги или предварително или на място,друг е въпроса дали въобще прави някакви проби! За превода ако си на Пощенска банка парите ти идват докато натовари тенекиите ти, но ако си на друга банка парите идват на другия или по другия ден! За данъка си прав така е теглиш си парите и отиваш да платиш данъка.Аз като писах горе имах предвид,че не взимаш чиста пара 5.50, а това ти е пара обложена с данъци!
Вече няма значение, Оберон го взеха днес на 5.30. Успех на всички.
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))