Не мога да се съглася с Вас г-н Бонев! Защото съм присъствал почти винаги на Несебърските изложение и винаги се е заигравало политически с "властимащитите", и не се постигнаха досега "позитиви за всеки един пчелар" както пишете! Всичко е комерсиално и се провежда за реклама, пари, властови позиции! Нима не смятате, че има пчелари, които вярват,че Общинският съвет в Несебър ще отпусне "безкористно" няколко десетки хиляди лева за фестивал,че в. "Пчела и кошер" е на българските пчелари, а не на частни лица от вестникарска група и те съвсем "безкористно" правят този "отчаян опит за постигане на позитиви за всеки пчелар"?! Нали са съорганизатори! Всички са свързани лица, защото всички "Пчелар №1" са избрани по неясни критерии не от българските пчелари, които според Вас трябва да бъдат мачкани, а от собствениците на вестника, просто те държат запазеното наименование и утре и овчар да провъзгласят за "Пчелар №1" ще е така! Г-н Котларски се опита преди години да разчупи стереотипа, но "го опорочиха"- взаимсвам думата от Вашият текст. Затова аз също питам, с Ваш въпрос- Няма ли да свърши идиотщината в българското пчеларство??? На мен лично ми направи впечатление този текст от друг форум
Данаил Антонов
4 часа · Редактирано
.
Пътят за развитие на пчеларския сектор минава през реални действия, а не през пропаганда и "аху-иху" в стил поредния конгрес на БКП. Защото ..от всичките тези "срещи", "запознаваници", "обсъждания" и прочее простотии, за пчеларя ползата досега е НУЛА. За истинския пчелар, а не за онези, пълзящи счупени в кръста по коридорите на МЗХ и МС, или натряскани по разни механи, та от всичката тази "ангажираност" още не могат да различат пчела от търтей