Взеха ми днес проба Апимел казаха до 3 седмици,че ще го вземат меда,понеже за сефте ще давам на тях ще съм благодарен,някой да сподели с какви впечатления е останал от тях!Четох назад в темата НЕ много добри неща за тях,но някой ако има таз годишни впечатления да казва.И още нещо като не съм зем.производител какъв данък се заплаща,че този ми спомена,някакви 3% ?
Да са се оправилинаправо се спуках от смях.
5,50 обещават подочух аз, ама познай дали ще ги вземеш
Колега дано да не ти е бил кристализирал меда и сондата да е оставила почти незаличима следа, че ........
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО КАТО ЧЕТЕТЕ И ВИ КАЗВАТ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЯ .............. ДА НЕ ГИ ОПИСВАМ, ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ???
КАКВОТО СИ НАПРАВИШ САМ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖА ДА ТИ НАПРАВИ.
Какво движение. Голи обещания. Месеци моткане и ако цената стане 6,00 идват и ти дават обещаните 5,50 ако не се вдигне цената намират хиляди поводи да ти обяснят, че нещо в меда ти не е както трябва и няма да ти платят каквото са обещали.
2050г. е добър срок и аз се присъединявам към него.
Цената е 5.50 букет. Имат представител в нашият край той се занимава може да стане по бързо
А за този данък нищо не казахте?
Тези които плащаме осигуровки плащаме 4% грубо казано, а сега си помисли дали е възможно за останалите данъка да е по-нисък?
И при нас имаха представител, но нещо ги отсвири, няколко години идваха при мен взимаха проби и така и не ги дочаквах да дойдат да вдигнат меда.... Иначе данъка за не регистрираните ЗП е 6%, но май има някакви врътки малко да се намали, но за това питай счетоводител най добре.
В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))