Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 262

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Това го твърди Ранди Оливър като се позовава на някакъв доктор. Изчети всичките му страници за ноземата има го между редовете. Спорите на цераната са неустойчиви достатъчно е да държиш магазините зимата навън. Ако нямаш уплътнено помещение а увиваш със стреч и ледената оцетна киселина ги убива така че труда според мен ще е почти същия. Виж ако фостоксина убива и спорите на гнилеца тогава може да има смисъл, но аз не съм срещал такава информация.
    Винаги може по-добре.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Виж ако фостоксина убива и спорите на гнилеца тогава може да има смисъл, но аз не съм срещал такава информация.
    Ако се отнася питането ти за А.Г.– не, не ги убива.Тях ги убива само огъня,макар че ,тук във форума се насаждаше мисълта за неговото лекуване,защото е било заболяване на пилото.Затихва за година и след това се появява със взрив,неконтролируем.Ако си имал 1 болно с–во,стават 10 .Ако имаш болни с–ва,колкото и да ти е болно,гори,и пак гори.Предварително умъртви с–вото/вечер/,изнеси ги извън пчелина и направи клада,наведнъж всички,пак вечер.Дано да е само мое предположение.Успех!!!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •