Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от мухозол Виж публикацията
    За да ти докажа , че това може да стане.ПРЕДЛАГАМ за сезон 2016 да работиш при мен само ще храниш. Няма да е много само 15-20 тона сироп на подвижно пчеларство.
    Ааа Благодаря ,ти направо ще ме изкривиш.Аве Мухи ,нещо ми разваляш впечатленията за Плевенчани.Служих с момчета от там.Бяха готини. "ДА ГЕ" ,"ДА ГО ". Преди доста години правих колата на момче от пчеларско семейснво от Плевен. Прибрах ги с гаджето ,даже да спят в къщи.После дори и една картичка не прати.Мухи да не си бил ти ?

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    За др. ВИП МИП държа да отбележа , че за тази работа ползваме техника и все още можем да носим по две тенекии и по четири гаджета.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от мухозол Виж публикацията
    За др. ВИП МИП държа да отбележа , че за тази работа ползваме техника и все още можем да носим по две тенекии и по четири гаджета.
    ДА ГЕ !!

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ааа Благодаря ,ти направо ще ме изкривиш.Аве Мухи ,нещо ми разваляш впечатленията за Плевенчани.Служих с момчета от там.Бяха готини. "ДА ГЕ" ,"ДА ГО ". Преди доста години правих колата на момче от пчеларско семейснво от Плевен. Прибрах ги с гаджето ,даже да спят в къщи.После дори и една картичка не прати.Мухи да не си бил ти ?
    Ааааааа за плевенчанки нищо лошо да не съм те чул да говориш! В Свищов си бяха най-добрите, а за след това не знам!
    Keep Walking...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •