Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 23 от 807 ПърваПърва ... 1321222324253373123523 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 221 до 230 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Матеев , права е била съпругата ти за гардероба.
    То , това цялото го няма в ,,Моделист ,, и ,,Моделистика,, на куп.
    Скоро , ще допълниш колекцията и с ракети . Работя по едни модели ,та да видим.
    Все пак съм -,,МиГ-25 ,, и ,,Delta.e,, .

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Та като казвам, че моделизма е болест и води до пристрастяване - повярвайте ми - това вече съм го играл. Освен всичко друго тази болест е СИЛНО ЗАРАЗНА !!! Пазете се, за да не се разболеете от нея.
    Чудя се как си оживял след толкова ТЕЖКО боледуване.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Чудя се как си оживял след толкова ТЕЖКО боледуване.
    Ха-ха .... Оттървах се от една болест и се заразих с друга - ПЧЕЛАРСТВОТО ...... И отново ден и нощ мисълта ми и действията ми са на едно единствено място, а всичко друго е заебано ..... Няма ден, няма нощ, няма събота, няма неделя - бачкане безкрай ..... Това за отпуска или почивка - не си го спомням да ми се е случвало през последните няколко години. Морето - ами гледам го през крив макарон и ха-ха .... по снимките в интернет ......

И най-интересното - аз съм висшия шеф и мога да си изляза в отпуска когато си поискам и колкото си поискам. Мога да си позволя да отида в която си искам точка на света и да стоя там (и да се кефя) когато си искам и колкото си искам. Никой не може да ме командва, никой не може да ми попречи ..... И понеже го имам това право, всъщност никога не се възползвам от него ...... Ирония на съдбата ....

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Ха-ха .... Оттървах се от една болест и се заразих с друга - ПЧЕЛАРСТВОТО ...... И отново ден и нощ мисълта ми и действията ми са на едно единствено място, а всичко друго е заебано ..... Няма ден, няма нощ, няма събота, няма неделя - бачкане безкрай ..... Това за отпуска или почивка - не си го спомням да ми се е случвало през последните няколко години. Морето - ами гледам го през крив макарон и ха-ха .... по снимките в интернет ......

И най-интересното - аз съм висшия шеф и мога да си изляза в отпуска когато си поискам и колкото си поискам. Никой не може да ме командва ..... И понеже го имам това право, никога не се възползвам от него ...... Ирония на съдбата ....
    Дай да направим една лекция на плажа. Ето ти оправдание за пред съвестта. Така или иначе си обещал още от Пчеломания
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол

И най-интересното - аз съм висшия шеф и мога да си изляза в отпуска когато си поискам и колкото си поискам. Мога да си позволя да отида в която си искам точка на света и да стоя там (и да се кефя) когато си искам и колкото си искам. Никой не може да ме командва, никой не може да ми попречи ..... И понеже го имам това право, всъщност никога не се възползвам от него ...... Ирония на съдбата ....
    Организма на човек има нужда от почивка!Замисли се за една малка почивка,а и нямали в твоята фирма зам.шеф да те смени за малкохем и пчеличките ще си починат малко от вас))

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Ха-ха .... Оттървах се от една болест и се заразих с друга - ПЧЕЛАРСТВОТО ...... И отново ден и нощ мисълта ми и действията ми са на едно единствено място, а всичко друго е заебано ..... Няма ден, няма нощ, няма събота, няма неделя - бачкане безкрай .....
    Според мен страдаш от една единствена КОВАРНА болест - РАБОТОХОЛИЗЪМ. Всичко останало са съпътстващи/отежняващи първоначалното състояние заболявания

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Това според мене е просто НАЧИН НА ЖИВОТ. Правя го толкова отдавна, щото към днешна дата това вече се е превърнало за мене в ЗОНА НА КОМФОРТ. Просто не мога да си представя по различен живот от това непрекъснато да съм пред компютъра и да смятам, планирам, организирам и т.н. Дори и в командировка компютъра е с мене. Дори и в самолета все нещо се налага да разцъквам. Ако някой ми измъкне компютъра от ръцете, започвам да смятам и да планирам на ум.

Тука е мястото да кажа един майтап:
    Преди няколко години, когато се занимавах със слънчеви централи, единственото ми любимо занимание когато вървя по улицата беше да гледам покривите на сградите и да смятам на ум колко KWp централа може да се построи на всеки един покрив. Сега пък като пътувам с колата в командировка, непрекъснато оглеждам местностите и преценявам каква паша има по тях и дали дадената местност е подходяща за пчелин.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Това според мене е просто НАЧИН НА ЖИВОТ. Правя го толкова отдавна, щото към днешна дата това вече се е превърнало за мене в ЗОНА НА КОМФОРТ. Просто не мога да си представя по различен живот...
    http://rechnik.newage.bg/%D1%85%D0%B...%8A%D0%BC.html -та твоето е работоХОЛИЗЪМ. Е можеше и да е къде, къде по-лошо( алкоХОЛИЗЪМ примерно и то е НАЧИН НА ЖИВОТ)

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Матеев , не си излекуван от болестта .Просто си минал от едни хвъркати на други .
    Тези други , носят и пари .

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Важното е човек да си доставя удоволствие от живота - толкова е кратък........ А ако и работата носи удоволствие - какво по-добро от това .......

Страница 23 от 807 ПърваПърва ... 1321222324253373123523 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •