Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 22 от 807 ПърваПърва ... 1220212223243272122522 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 211 до 220 от общо 8061
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Това с радиоуправляемите четирикоптери като хоби е голяма краста. Води до пристрастяване. Преди 4-5 години бях болен от тази болест. Сиптомите са следните:

1. Забравяш да мислиш за всичко останало, включая и за жената, семейството или за бизнеса.
    2. Започваш неудържимо да харчиш пари за хобито - много повече, отколкото можеш да си позволиш.
    3. Започваш да лъжеш жена си, че всеки един радиоуправляем самолет или хеликоптер струва само по 50 лева. Колко хиляди си дал в действителност - само ти си знаеш.
    4. През 5-те работни дни от седмицата мислиш само за едно единствено нещо - кога ще дойде съботата и неделята, за да излезеш на поляната с други моделисти и да пробваш (строшиш) поредния нов летящ модел.

Иначе моделизма е страхотно хоби, при което бащите играят с играчките на децата си, само дето има голяма разлика в цената на тези играчки (на бащите са 100 пъти по-скъпи). Ако искате да си затриете пчеларския занаят, станете моделисти.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Това с радиоуправляемите четирикоптери като хоби е голяма краста. Води до пристрастяване. Преди 4-5 години бях болен от тази болест. Сиптомите са следните:

1. Забравяш да мислиш за всичко останало, включая и за жената, семейството или за бизнеса.
    2. Започваш неудържимо да харчиш пари за хобито - много повече, отколкото можеш да си позволиш.
    3. Започваш да лъжеш жена си, че всеки един радиоуправляем самолет или хеликоптер струва само по 50 лева. Колко хиляди си дал в действителност - само ти си знаеш.
    4. През 5-те работни дни от седмицата мислиш само за едно единствено нещо - кога ще дойде съботата и неделята, за да излезеш на поляната с други моделисти и да пробваш (строшиш) поредния нов летящ модел.

Иначе моделизма е страхотно хоби, при което бащите играят с играчките на децата си, само дето има голяма разлика в цената на тези играчки (на бащите са 100 пъти по-скъпи). Ако искате да си затриете пчеларския занаят, станете моделисти.

Изповяда се публично пред жената, сега остава да се надяваш, че не ти чете форума, или поне, че е дала точилката на заем на комшийката, защото нейният се е върнал пиян снощи.

Потребител
    Регистриран
    14.12.2014
    Пчеларски район
    с. Градец, община Костинброд
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Кажи за уговорката с гардероба, много се смях на това.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Това за гардероба вече съм го забравил. Жена ми искаше нов гардероб, за да си го напълни с нови дрехи и обувки, като това беше нещо като отмъщение, че аз напълних цялата къща с коли, самолети и хеликоптери. Като казвам "напълних", казвам го в буквалния смисъл. Радиоуправляеми модели имаше буквално навсякъде - по масите, под масите, по леглата, върху етажерките и по рафтовете на етажерките, вътре и отгоре на гардеробите (жена ми наистина си купи втори гардероб), по пода, по стените, в коридора - абе буквално всеки един квадратен метър жилищна площ (включая и стените) бяха заети. Чашата на търпението на жена ми преля в момента, в който поисках да се настаня и в спалнята, като с цялото си нахалство поисках да свалим една хубава картина над спалнята, и на нейно място да закачим един хубав самолет. Е ...... това вече не се случи, и предполагам се досещате защо ...... Победител от двубоя излезе жена ми, и към днешна дата всички модели събират прах на тавана (и сигурно ги ядат мишките).

Та като казвам, че моделизма е болест и води до пристрастяване - повярвайте ми - това вече съм го играл. Освен всичко друго тази болест е СИЛНО ЗАРАЗНА !!! Пазете се, за да не се разболеете от нея.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    И за да не кажете, че приказвам празни приказки, ето малко снимков материал от него време. Сега като го гледам, и аз се чудя къде ми е бил акъла - но това си беше гол факт. Това си беше самата истина, независимо дали ще я класифицирате като приятна или неприятна .....

DSC04661.JPG

DSC04664.JPG

DSC04663.JPG

DSC04662.JPG

DSC04665.JPG

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Има и още много - хиляди снимки със стотици модели, но не искам да задръствам повече страниците на форума. Все пак това е пчеларски, а не моделистки форум.....

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Много яко : )))))))))
    Всеки трябва да си живее живота с някаква страст, иначе просто се носи по течението.
    Моята бяха компютрите, но зарязох всичко и честно казано...ако има друг начин изобщо няма да седна пред монитора.
    С учебника по C++ си подпирам рафта за компотите в килера
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 22 от 807 ПърваПърва ... 1220212223243272122522 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •