Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
Честито, ти си петия или шестия, но невярващи много... На един колега му обяснявах 3-4 месеца и накрая семействата умряха, но така и не пробва. Сега ще гледам същия филм с ноземата, но насила хубост не става.
Последната информация е на 500гр сироп - 20гр лимонена киселина. Ако ми се случи отново следващата година, ще пробвам с повече, че да видя доколко е безопасно и дали изобщо ще има проблеми. Според мен си използвал прекалено малко киселина, но пък си третирал по-често и по-дълго(доколкото разбирам). Кажи точно колко време и колко пъти ги третира.
Иначе сиропа в хранилката може да се сваля до pH 3.5-3.8, но не смея повече. Или по-просто гледам да е между 3.8-4.2 (хубаво гледай лентичките, като ги купуваш)
По принцип съм Тома неверни ,но никога не отказвам да науча нещо ново.От пробата можех само да спечеля ,както и стана.Да припомня ,че през 2014г.загубих.Да не се връщам назад ,но ти май беше дал по 20гр. на литър.Може и да съм в грешка ,но воден от това ползвах 8-10гр. на там колко е кофичката -400мл.За да няма объркване -така приготвях лечебното средство ,но използвах най-много половината съдържание.Незнам дали е малко ,но ефекта е супер.Лимонената киселина /в сиропа/ използвах само чрез напръскване върху и между рамките.Страхувах се при пръскане на питите-странично ,да не се увреди пилото.Третирането го правих три пъти /незнам защо/ през 3-4 дни.Както писах ефекта на лимонената киселина е по-бърз ,от този на йода.Сега ще е интересно дали през 2016 ще има отново проява в това семейство.Ако и двете семейства оцелеят ще мога да сравнявам през 2016.Както казват старите хора "живот и здраве догодина ..."