Сигурно си прав за себе си, но както вече казах - това е само едно от възможните оправдания. Още около 20 000 човека по подобен начин си измислиха подобни оправдания и така пропуснаха НАЙ-ВАЖНОТО СЪБИТИЕ В ЖИВОТА СИ. Нещо повече - така дадоха сила на врага (властимащите) и по този начин сами си предначертаха бъдещето - да бъдат подтискани и да мизерстват.
Живота на всеки един човек е последователност от събития, при които на него му се дава шанс да промени бъдещето си към по-добро или по-лошо. Всяко едно от тези събития (и решения) е една малка крачка към богатството или към бедноста и мизерията. Пчеларския протест беше такова събитие и пчеларите единодушно направиха крачка в грешната посока. Последиците от тази крачка най-вероятно ще са фатални ....... Надявам се да греша и да не съм прав, но личния опит ми говори, че тази пролет пчеларите съвкупно си направиха харакири. И че тепърва им предстоят доста тежки времена .......
А не е ли малко съвпадение да вкарват проекто закон точно в разгара на сезона.Мисля че те точно това целяха,но и докато не се обединят според мен всички пчелари в едно все така ще е, но това си е мое мнение.