Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
Не мога да се съглася с вас.Примерно аз имах голямо желание да дойда,но предишния ден ми натровиха пчелите.Това не ме прави неуспял човек просто съм гонил задачите по важност.
Сигурно си прав за себе си, но както вече казах - това е само едно от възможните оправдания. Още около 20 000 човека по подобен начин си измислиха подобни оправдания и така пропуснаха НАЙ-ВАЖНОТО СЪБИТИЕ В ЖИВОТА СИ. Нещо повече - така дадоха сила на врага (властимащите) и по този начин сами си предначертаха бъдещето - да бъдат подтискани и да мизерстват.

Живота на всеки един човек е последователност от събития, при които на него му се дава шанс да промени бъдещето си към по-добро или по-лошо. Всяко едно от тези събития (и решения) е една малка крачка към богатството или към бедноста и мизерията. Пчеларския протест беше такова събитие и пчеларите единодушно направиха крачка в грешната посока. Последиците от тази крачка най-вероятно ще са фатални ....... Надявам се да греша и да не съм прав, но личния опит ми говори, че тази пролет пчеларите съвкупно си направиха харакири. И че тепърва им предстоят доста тежки времена .......