Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 218

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kapanec Виж публикацията
    Всяко правило си има изключение.Миналата година пролетта започнах с 7бр ДБ същевременно ги преминах и на ЛР изкарах 140кг мед.Есента зазимих 17бр и напролет нямах жертви.В момента са 32бр и имам изваден мед до тук по 20кг от първоначалните 17бр предстои ми и слънчогледова паша .Дали съм се справил успешно според вас.Пчеларството не е математика и не се правят генерални заключения на база сметки.Иска се индивидуален подход,логика и усет.
    Всеки район си има своите предимства и недостатъци. За един тези резултати са добри, а за друг са нищо.

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Сега ще скрият темата.

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Всеки район си има своите предимства и недостатъци. За един тези резултати са добри, а за друг са нищо.
    Като се има предвид каква беше миналата година резултатите не са никак лоши .Какви трябваше да са за да са по добри
    Милен Михов

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kapanec Виж публикацията
    Като се има предвид каква беше миналата година резултатите не са никак лоши .Какви трябваше да са за да са по добри
    При мен няма никакви технически култури от които да очаквам мед и имам такива резултати, а има колеги които имат рапица, кориандър, акация, липа, слънчоглед, магарешки бодил и отделно треви и храсталаци. Става дума за 70 - 100 кг. от кошер, за което донякъде и аз съм малко скептичен, но при добри метеорологични условия - защо не?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    При мен няма никакви технически култури от които да очаквам мед и имам такива резултати, а има колеги които имат рапица, кориандър, акация, липа, слънчоглед, магарешки бодил и отделно треви и храсталаци. Става дума за 70 - 100 кг. от кошер, за което донякъде и аз съм малко скептичен, но при добри метеорологични условия - защо не?
    Ама ти в кои гори Телилейски пчеларстваш?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ама ти в кои гори Телилейски пчеларстваш?
    В грешка си. Аз пчеларствам в Сраната на чудесата.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    В грешка си. Аз пчеларствам в Сраната на чудесата.
    Е нали затова питам.Ти изреди голяма част от медодайната флора ,ако добавиш още нещо и ще съм сигурен вече.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Е нали затова питам.Ти изреди голяма част от медодайната флора ,ако добавиш още нещо и ще съм сигурен вече.
    Точно затова казах, че сме в Страната на чудесата и вадим мед колкото другите, а ако имахме вашия благодат не знам какво щеше да е. Е, добре, че акъла ни поне е малко повече от на някои. Сори.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Здравейте, днес заселлих гол рой от около 2 кг пчели в японския кошер. Мислех, че ще избягат сума време стояха като брада на кошера но не избагяха и се прибраха нормално. То бе заселване то чудо. Захраних с 2 литра захарен сироп 1 към 1 инвертиран с лимонтузу.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    С 60 приемам напълно критиката.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •