нищо не съм им давал втора година ги мързи.Колега ти къде практикуваш в нашия регион
Мен пък ме изненадаха приятно, при положения че няма липа в района, без да и давам нищо са напълнили магазините а някой вече пълнят 2рия. Силните семейства от който извадих по 2 отводки са се възстановили, даже са минали останалите, добрата майка си казва думата. Само да си обединя отводките че да хванат слънчоглед защото закъсняха тази година, в момента са на 8 рамки и направо ги слагам корпус върху корпус и 2 магазина, като преди това ще взема майката на 1ния и ще я оставя резервна.
С тия отводки няма ли да пробваш някоя вариация на двумайчин ЛР? Тук у форума последно колегата jorors имаше интересен подход по темата, мисля. Инвентар вече имаш достатъчно, а ентусиазмът винаги ти е на max![]()
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Четох за двумайчин ЛР и ми изглежда хубаво, но голяма хамалогия а и сега след слънчогледа няма за какво да ги засилвам толкова. Това е добър вариант за пролетта, но напоследък гледам да намалявам хамалогията защото ходя на още 2 работи и едва смогвам а работя сам. Живот и здраве да порасне юнака и ако има желание да помага ще е добре. А и от 10те майки 7 има да сменям на основните семейства и ще останат 3 резервни.
Ааа, Тигре, и ти ли почна да правиш сметка на хамалогията!? Няма как, със законите на физиката всички трябва да се съобразяваме...
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Днес беше идеален ден за работа по пчелина![]()
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))