0,625 захар и 0,625 вода се получава точно 1 литър сироп съотношение 1:1
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Единия ми кошер е нещо страшно.Не дават да ги пипне човек.Днес се опитах да ги прегледам и не успях.Опушването като че не им влияе.Наскачат със стотици.Предния път ме изпоядоха,сега направо се отказах.При другите кошери няма такова нещо.
Обличаш се дебело, намираш майката и я убиваш. Купуваш си след 7 дни една майка, отново се обличаш дебело, разрушаваш всички маточници в кошера, ако все пак има още незапечатано пило вадиш питите и ги даваш за отглеждане в друг кошер, придаваш новата майка. Като приемат новата майка нещата ще се нормализират постепенно. И аз имам тази неделя същата неприятна операция и друг изход не виждам.
Ако семейството е силно и майката не е маркирана, намирането и е трудна задача.
Има майки и майки.Например BB майки.
Ама каква захар, колко големи кристалчета, какъв въздух има между ръбчетата им, какъв е обемът им, каква част от общото количество е въздух? Да поразсъждаваме над този въпрос, вместо да мерим в килограми. Едно от първите неща, които ни набиха насила в главите в техническия навремето беше именно да изравним първо дименсиите, после да се борим с цифрите. Много си усложнявате живота.
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))