здравейте, и аз съм на темата за рояците. Направих си японски кошер реших с него да започна. Та мисълта ми ес какво ще ме посъветвате да започна рояк или отводка, но няма как да сложа рамките с пилото вътре.? и моля за съвет.
здравейте, и аз съм на темата за рояците. Направих си японски кошер реших с него да започна. Та мисълта ми ес какво ще ме посъветвате да започна рояк или отводка, но няма как да сложа рамките с пилото вътре.? и моля за съвет.
Затова се започва с такава система, която е най удачна. Не че тази е невъзможна, но трябва да работиш само с нея. А когато дойде време да продаваш примерно ти отводки - какво правим? Отново се блъскаме по главата. Не ти се карам - просто с добри чувства ти подсказвам, че системата ми се струва най - неудачната за БГ. Рояка е най добре за случая.
искам да работя само с тази система колега и да я развия наблюдавал съм руснаци да работят с нея и се запалих. и аз смятам, че рояка е най-добра, но тук са кът роевете тази година и не успях. харесвами щото кошерите мога да си ги направя сам и то много бързо. Благодаря за отговора
нямам други кошери инак досега да съм я свършил. тепърва започвам
NIMBUS-2015
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))