Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Разгънат преглед

Автор
    Регистриран
    08.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от thegame999 Виж публикацията
    Да ви питам купих си 3 кошера тези дни очаквам пчелите майка и 4 отводки със пчели .След като сложат пчелите във кошера какво трябва да правя ?
    Искам да те питам нещо. Защо ще ставаш пчелар след като задаваш този въпрос? Май са подиграваш с хората тук. Искаш да ми кажеш, че си си купил отводките и кошерите и ще питаш какво да правиш сега? Това ми звучи много странно неможе да няма някой около теб да ти обясни първите стъпки. На такъв въпрос незнам как може да се отговори.
    Това което аз мога да ти кажа е на първо време да им намериш хубаво място. Защитено от ветрове, но и от пряка слънчева светлина тези две неща биха те поставили пред проблемите на начинаещите простудяване на кошерите както и претоплянето им което пък води до много болести и загиване на семействата. Ако ще придаваш майките с клетки то трябва да намериш матриал по въпроса и да видиш как става не е трудно, но си има тънкости. Ако са транспортни сандъчета то само ги прехвърляш. Започваш да подхранваш както и може да използваш добавки към сиропа прочети виж има много информация и разширяваш гнездата когато всяко едно от 4-те семейства е готово затова тъй като едвали ще се развиват в едно темпо. Целта ти е да напълниш максимално плодниците за да можеш да ги зазимиш силни и здрави и догодина да ти носят медец.
    Този пост е редактиран от npachovski; 20.06.2015 в 20:02. Причина: обида

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •