Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    23.04.2015
    Здравейте отново. Искам да споделя,че двата корпуса вече са почти изградени. След като изградиха първия корпус, сложих върху него и втория. Сега в него има доста пило и само 2 рамки които не са ги изградили. Трябва ли да сложа вече и 3 корпус с основи между двата или да изчакам още малко да изградят всички основи. В момента дъската на дъното съм я оставил на горно ниво а мрежата съм я свалил, прелките са отворени и на корпусите и на дъното. Въпроса ми е ако юли има мед от кои корпуси се центрофугира и кои остават за семейството или по точно колко рамки с мед трябва да има в кошета

Потребител
    Регистриран
    30.01.2015
    Пчеларски район
    Обл.Монтана; общ. Лом
    Цитат Първоначално публикувано от swatt_v Виж публикацията
    Здравейте отново. Искам да споделя,че двата корпуса вече са почти изградени. След като изградиха първия корпус, сложих върху него и втория. Сега в него има доста пило и само 2 рамки които не са ги изградили. Трябва ли да сложа вече и 3 корпус с основи между двата или да изчакам още малко да изградят всички основи. В момента дъската на дъното съм я оставил на горно ниво а мрежата съм я свалил, прелките са отворени и на корпусите и на дъното. Въпроса ми е ако юли има мед от кои корпуси се центрофугира и кои остават за семейството или по точно колко рамки с мед трябва да има в кошета
    Когато се появи паша, ще почнат да изграждат основите и това ще е знак за поставяне на третия корпус.Причината за слаб градеж, може и да е роево настроние,провери.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •