Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 89

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    15.01.2015
    Пчеларски район
    Русе
    Като новобранец .. аз сега пак не разбрах .. .
    Мисля си да ги направя като на рапицата.Вземам майката с три рамки запечатано пило и в друг кошер.Старото семейство да пълни с мед и да си произведе нова майка.
    И после търтовки за оправяне добре ,че вече я разисквахме тази тема пък и ще добиеш опит.
    Има ли такова нещо и как се прави ако има? обединяване на търтовка с отводка ?

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от h_kirilov Виж публикацията
    Като новобранец .. аз сега пак не разбрах .. .

Има ли такова нещо и как се прави ако има? обединяване на търтовка с отводка ?
    Търтовката я опрявам с неоплодена майка,а и винаги можеш да я разхвърлиш по другите кошери.

Потребител
    Регистриран
    15.01.2015
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Търтовката я опрявам с неоплодена майка,а и винаги можеш да я разхвърлиш по другите кошери.
    То разхвърлянето по другите кошери добре като имаш 170-180 . А аз като новобранец с 3 основни + 3 отводки? Днес на първаия осиротен видях излюпена майка и от нея взех все още непрегризан маточник и го придадох на новосвормирана отводка? Извинвам се, че отмествам темата, но си го позволявам, защото мисля, че вече си решил как да процедираш. Та ще съм благодарен за съвети ако стане гаф с майките.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •