Илиев , ела до Електрото и да ти покажа .
Това , че само четеш книжки , не означава нищо .
Илиев , открий разликите .http://prikachi.com/images.php?images/736/8170736y.jpg
Нарочно , поосветих едролистната липа , но тя не е сребролистна .
Тази година много ми върви с пашата. Кошерите се пукат по шевовето от прашец.
Рапицата я избегнах, овошките хванах, разните треви хванах, акация колкото искаш, слънчоглед ми насяха, а днес ме изненадаха с това.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се оплаквам, хваля се
От Илиев ще изкарам едно кафе, щото липата хич я няма, а и преди малко заваля.![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Тук леко си се объркал, защото аз ще изкарам от теб бира, която ще дам на delta.e, който представи неоспорими доказателства , че грешиш .
Оказа се, че в града е нацъфтяла липа по много. За справка отиди до терапията там е пълно с липи, всякакви сортове и една до друга има обилно цъфнала с дребни листа и друга също с дребни , която още не е , така че стана 30 дена липа различни сортове .
Абе въобще , носи 5-6 кошера в "Света Марина"![]()
Да бе, моите не са здравноосигурениТам и за паркинга те жулят левче-кефче.
Що само около мен липите са като препикани мушката. Тука от голямата липа пред входа само мана по колата виждам. За чай няма да ми стигне
Илиев слагай им на твоите дъждобраните, че ще загубиш баса.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В интерес на истината,липата НЕ на всякъде има цвят.Липите,някъде м/у Монтана и Арчар,предните години бяха обрани от "братята паразити" до основен скелет.Тази година има мн.млади филизи,но повечето дървета нямат цвят.....
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))