Първоначално публикувано от jdrumev във каво съотношение 1 към 1 ли Да, меря ги така - една чаша вода, една шикер.
Първоначално публикувано от bobi_cz Да, меря ги така - една чаша вода, една шикер. Това не ми се струва да е едно към едно.
соларис аз като слагам по малко лимонтозо в сиропа грешка ли е
Първоначално публикувано от jdrumev соларис аз като слагам по малко лимонтозо в сиропа грешка ли е Не е грешка, но аз препоръчвам сиропа да е чист от примеси. Като изключение когато с него се внасят евентуално лекарства, разбира се.
Първоначално публикувано от solaris60 Това не ми се струва да е едно към едно. А тази моята приготвена смес, на какво съотношение е равна ?
Първоначално публикувано от bobi_cz А тази моята приготвена смес, на какво съотношение е равна ? 1/0,65- там някъде. Сега за лятото бива.
Първоначално публикувано от solaris60 1/0,65- там някъде. Сега за лятото бива. Значи трябва да слагам още захар. Най - добре да си взема една везна. Вие как го мерите съотношението?
Първоначално публикувано от bobi_cz Значи трябва да слагам още захар. Най - добре да си взема една везна. Вие как го мерите съотношението? На око. Хубаво е захарта да е повечко. Тя сегашната захар и без това е слаба.
Първоначално публикувано от bobi_cz Значи трябва да слагам още захар. Най - добре да си взема една везна. Вие как го мерите съотношението? за какво ти е везна една тубичка от минерална вода върши работа
Първоначално публикувано от jdrumev за какво ти е везна една тубичка от минерална вода върши работа И с тубичката как го правиш съотношение 1:1 ?
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))
Правила на форума