Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 228

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    За всеки случай му искай да не би някоя пчела да прекоси улицата и да го жилне. За всеки случай си вържи гащите.
    то не е за мен - днес си говорехме с колега той е в това положение и се чудеше ако тия бюрократи се закучат от де на майната си ще търси наследниците, както и за тоя от другата страна на пътя....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    то не е за мен - днес си говорехме с колега той е в това положение и се чудеше ако тия бюрократи се закучат от де на майната си ще търси наследниците, както и за тоя от другата страна на пътя....
    Значи аз, ти или някой друг ще търчи да търси някой си дето я го има, я го нЕма, а те мен не искат да ме потърсят и да кажат - ей, бай ...... ела да си вземеш парите от де минимиса, ами пак ме карат да търча и да търся документи от както казваш - майната си за да взема някой лев. Ако ще ме глобяват за нещо с една мижава квитанцийка ми вземат маса пари и аз лично трябва в някакъв къс срок лично да им ги занеса, а когато ще ми дават - 100 документа. Абе що си ги не заврете парите...... знаете къде.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •