Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Има пушалки с батерии, вентилатори, но пушалката е един помощен уред.
Моята винаги когато ми трябва не пуши, а след като свърша работа си пуши с часове.![]()
Да се върнем малко на темата. Току що минавайки по коридора на сградата, в която работя забелязах страно стълпотворение от насекоми на една от терасите, на които се пуши. Приближх се и наблюдавайки растенията забелязах стотици НЛО да прескачат от цвят на цвят. Можете ли да ги разпознаете?
Сградата се намира на Цариградско шосе, непосредствено до един от най-големите и пренаселени столични МОЛ-ове. Не е в средата на града, но не е и в края. Това ме навежда на мисълта, че господата депутати хубаво са решили да изнесат пчелите извън населените места, но какво са решили пчелите? И каква ще е следващата стъпка за ограничаване на правата на пчелите? Изгаряне? Затваряне в контролирана среда? Масово прускане с пестициди, за окончателното унищожение на вида? Какви мерки ще трябва да предприемат пчеларите за да ограничат пчелите да ходят по цветята, дръвчетата и дворовете на съсетите си?
ПП. Държа да отбележа, че по време на снимките нито едно насекомо или човек не пострадаха.
В момента висичко се прави с цел българия (С МАЛКА БУКВА) да заприлича изцяло на гето. ГЕТОТО НА ЕВРОПА!
Моя офис е точно отсреща, на другата страна на цариградското, на бул "Ерусалим". Тук зад блоковете и пощата има едно голямо, тревясало пространство, пълно със саморасли джанки и друг храсталак. През пролетта беше пълно с пчели. А Вас ще ви накарат да си окосите ливадата!![]()
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Протеста е на 10-ти. Много ми е любопитно обаче какво е това писмо за 11-ти? Може ли да проверите кой точно го е изпратил и какво точно е написано в писмото?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))