Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    03.05.2011
    в свищовско има предложения за 7 лв. акация

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    според мен е малко 7лв аз затова питах някой ако е компетентен да пише много неща се вдигнаха 2-3пъти екостопа го купувах 5,5лв сега 16лв близо 3 пъти увеличени

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    според мен е малко 7лв аз затова питах някой ако е компетентен да пише много неща се вдигнаха 2-3пъти екостопа го купувах 5,5лв сега 16лв близо 3 пъти увеличени
    Кога си го купувал Еко-стоп-а за 5,50?!? То това е цената за едно третиране която дават от ДФЗ, но там се използват 2 плочки от 6, или ти го плащат на 16,50(около 60% от тази цена)...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    Кога си го купувал Еко-стоп-а за 5,50?!? То това е цената за едно третиране която дават от ДФЗ, но там се използват 2 плочки от 6, или ти го плащат на 16,50(около 60% от тази цена)...
    миналата година го купувах на 5,5 но дфз няма да платят на 16,50/60%/ според мен сега погледнах за 1 семейства 6.6 с ддс е инвестицията но немога да разбера на тия ли пари 60%

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от nik_il Виж публикацията
    в свищовско има предложения за 7 лв. акация
    Ако е конкретно предложение, дай координати на фирма, или са просто слухове...?!?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ако е конкретно предложение, дай координати на фирма, или са просто слухове...?!?
    не са слухове аз за това питах да ли някой я знае тая фирма PROTEVI испанеца идва в златарица да договаряме цена 5лв за рапица 7лв за акация с амбалажа до липата и слънчогледа не стигнах ме но му казах че ако ми да де 7лв и за липата ще му я дам аз акация немам щото 40 семейства тотал щета а на останалите 50% от пчелата намаля при пръскането на рапицата ако искаш да ти дам тел пиши ми на скайп j_drumev

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    http://bolgarresurs.alle.bg/
    Надявам се знаеш, че цената се определя от количество на меда и качество на пробите.

И незнам вече някой да купува без договор.
    Този пост е редактиран от kuline; 03.06.2015 в 19:54.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •