Изобщо не изкривявам темата.Както писах и аз,технологията като такава има голям потенциал и аз съм ЗА нея,но това което описах се случва в реалността,точно в този момент.Аз съм за технологията която е с хуманни цели защото съм human, сиреч човек.Начина по който се промотират и налагат съвременните ГМО продукти е античовешки и затова съм против ГМО културите.Отделно стои въпроса,че за да се проявят негативите във времето, на уж "недобре комбинираната" ДНК може да няма кой да е против.
С какво ни удивлява природата - с разнообразието си,това е нещото което ни носи емоции.Няма значение дали това са животни,растения или хора.Представи си сега световно наложен модел с пет вида царевица,пет вида ориз и т.н..Мислиш ли,че това ще ти хареса?По-големият въпрос е ДАЛИ НА ПРИРОДАТА ЩЕ И ХАРЕСА?Когато разсъждаваме,ние сякаш се отделяме от природата и си мислим,че сме над нея.Всъщност,ако природата не й хареса това което става, автоматично ще се отрази и на нашите тела-ние сме част от тази същата природа.
Не отговори на въпроса в долния казус,интересно ми е какво ще направиш,защото
това се случва в момента с всички фермери,до които се засаждат ГМО култури.А относно лошите хора - психологията отдавна е доказала,че манията за власт и пари е присъща на дегенератите,тоест обратното на добри хора.Смятам,че ти си наясно с качествата на хората по върха.Това което се случва в момента е геноцид и желание за тотален контрол.Трябва да съм луд за да подкрепям процеси водещи до моето поробване,а моите деца да нямат поколение.В далечното бъдеще сигурно ще се променят нещата,но трябва ли да покрепям геноцида,просто защото технологията имала голям потенциал.Моят инстинкт за самосъхранение ми казва,че това което представляват ГМО културите в момента са чисто и просто едно много удобно оръжие и от мен зависи дали сам ще лапна дулото или ще се боря това да не случи.Очаквам твоят съвет към фермерите - как да реагират когато дойдат костюмарите."