Цитат Първоначално публикувано от Лалов Виж публикацията
Някой има ли мнение за пчеларската фабрика в Костинброд? Бягай далече...................................
Впечатления и от мен,та решавам зимата да направя подарък 2-4 кошера ДБ-10.на младо момче запалено по пчелите отглеждащо 5-7 пч. семейства в раьона на гр.Петрич.Чухме се по тел.и заявих кошерите с опция ( НЕ ЗГЛОБЕНИ)на пакети по куриер, да ги прати в Петрич от там получатела ги взима от офис (примерно).Звъни ми след 5мин. и ми вика -не правим вече (зглоби си сам) ,имала мн. заявки и не можела за 3-4 кошера да се занимава,разбираемо е ,ама за фабрика?.Ок добре, това става края на февруари,тогава се чух по телефона с познат пчелар който живее в София но пътува от време на време към Петрич,та му викам поръчай 3-4 дб-10 от (фабриката)и като ходиш към Петрич да ги закара.Поръча ги както му казах с отделно дъно ,мрежа 1/3 ,рамки и тн.Края на март са готови ,обаждат се и отива да ги взима ...................пристига на място казва за какво е дошъл, НО познайте кошери няма готови,та работниците му изкарали 3 дб плодника с Падащо дъно а заявката беше друга.За капак е чакал 3 часа за да направят 3 магазина(течало вода направо от тях) ,рамки, капаците му ги дали без да наковат ламарината ,абе тая ако разбира от направа на кошери то аз съм господ.