Здравейте колеги, от доста време следя форума, преди няколко седмици се регистрирах, но все не намирам време да пиша, а и нямам самочувствие, че съм голям пчелар та да пиша и така. Сега виждам темата и понеже вчера имах разговор с шефката на фабриката за кошери в Костинброд реших да споделя. Значи миналата година един приятел ми купи от там един 10 рамков Дадан Блат, който за цената си беше приличен. Тази година им разгледах сайта, но понеже не можах да се ориентирам в многото модели които имат отидох на място. Оказа се че правели само по поръчка и трябвало да си поръчам и те ще ми ги направат. Поръчах си 4 броя (това беше края на март или началото на април. Преди около 2-3 седмици ми се обади "шефката" да ми каже, че са ми готови кошерите. Казах че ще дойда да си ги взема. Имах работа до София и щях да съчетая пътуването.
Вчера отивам до София, свършвам си работата паля колата да тръгвам към Костинброд, но реших да се обадя предварително. Като казах че съм за четирита кошера "шефката" с доста нагъл тон ми каза -"ти знаеш ли от кога съм ти се обадила" , аз и викам и какво сега, а тя ми отвърна - "ами продадохме ги, аз да не съм склад да ги събирам тука". Пожелах и да е жива и здрава и затворих, много неприятно впечатлени ми направи. Значи аз мога да ги чакам да ми ги направят обаче те не могат да ме чакат да си ги взема. Изобщо не ми каза че имам срок да ги взема, има и други фабрики за кошери, а мога и сам да си ги направя, повече не бих правил оборот на тая нагла жена.