Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 16

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Някой има ли мнение за пчеларската фабрика в Костинброд? Бягай далече...................................
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от Лалов Виж публикацията
    Някой има ли мнение за пчеларската фабрика в Костинброд? Бягай далече...................................
    Впечатления и от мен,та решавам зимата да направя подарък 2-4 кошера ДБ-10.на младо момче запалено по пчелите отглеждащо 5-7 пч. семейства в раьона на гр.Петрич.Чухме се по тел.и заявих кошерите с опция ( НЕ ЗГЛОБЕНИ)на пакети по куриер, да ги прати в Петрич от там получатела ги взима от офис (примерно).Звъни ми след 5мин. и ми вика -не правим вече (зглоби си сам) ,имала мн. заявки и не можела за 3-4 кошера да се занимава,разбираемо е ,ама за фабрика?.Ок добре, това става края на февруари,тогава се чух по телефона с познат пчелар който живее в София но пътува от време на време към Петрич,та му викам поръчай 3-4 дб-10 от (фабриката)и като ходиш към Петрич да ги закара.Поръча ги както му казах с отделно дъно ,мрежа 1/3 ,рамки и тн.Края на март са готови ,обаждат се и отива да ги взима ...................пристига на място казва за какво е дошъл, НО познайте кошери няма готови,та работниците му изкарали 3 дб плодника с Падащо дъно а заявката беше друга.За капак е чакал 3 часа за да направят 3 магазина(течало вода направо от тях) ,рамки, капаците му ги дали без да наковат ламарината ,абе тая ако разбира от направа на кошери то аз съм господ.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Цитат Първоначално публикувано от Лалов Виж публикацията
    Впечатления и от мен,та решавам зимата да направя подарък 2-4 кошера ДБ-10.на младо момче запалено по пчелите отглеждащо 5-7 пч. семейства в раьона на гр.Петрич.Чухме се по тел.и заявих кошерите с опция ( НЕ ЗГЛОБЕНИ)на пакети по куриер, да ги прати в Петрич от там получатела ги взима от офис (примерно).Звъни ми след 5мин. и ми вика -не правим вече (зглоби си сам) ,имала мн. заявки и не можела за 3-4 кошера да се занимава,разбираемо е ,ама за фабрика?.Ок добре, това става края на февруари,тогава се чух по телефона с познат пчелар който живее в София но пътува от време на време към Петрич,та му викам поръчай 3-4 дб-10 от (фабриката)и като ходиш към Петрич да ги закара.Поръча ги както му казах с отделно дъно ,мрежа 1/3 ,рамки и тн.Края на март са готови ,обаждат се и отива да ги взима ...................пристига на място казва за какво е дошъл, НО познайте кошери няма готови,та работниците му изкарали 3 дб плодника с Падащо дъно а заявката беше друга.За капак е чакал 3 часа за да направят 3 магазина(течало вода направо от тях) ,рамки, капаците му ги дали без да наковат ламарината ,абе тая ако разбира от направа на кошери то аз съм господ.
    Такива мокри и мухлясали ги беше изнесла преди 2-3 годи на изложението в Плевен. Тази жена или с сляпа или супер нагла.

Потребител
    Регистриран
    03.06.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Такива мокри и мухлясали ги беше изнесла преди 2-3 годи на изложението в Плевен. Тази жена или с сляпа или супер нагла.
    По вероятно второто,търси балъци.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Малко късно, но и аз да "налея масло в огъня". Подариха ми 4 кош. ДБ-12 и започнах да ги потягам. Бяха без магазини. Отивам в един маг. на околовръсното ба си купя дъски. Говоря с шефа, и му обяснявам какво ми трябва. Той пита какво ще правя, казвам кошери, а той ей онези момчета правят кошери и купуват дъски в момента. Отидох при тях, УЖАС. Питам, момчета Вие ли правите кошери, те да, аз къде, те Костинброд. Казвам само не ми казвайте че сте при г-жата, еми там сме. А аз като гледам какви дъски купуваха........... от тях само дето течеше вода. Казвам им, защо ги взимате от това кошери не стават, а те какъвто материала такива и кошерите. Комисията за защита на потребителите трябва да ги затваря такива работилници.

Поздрави, Г. Георгиев

Потребител
    Регистриран
    28.02.2013
    Пчеларски район
    Русе
    Аз мога да предложа фирма която прави кошери от хубав материал сух но цените не са 50 лв нали
    Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 06.12.2015 в 16:57. Причина: кирилизация

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •