Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 25 от 39 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 241 до 250 от общо 385
    Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Във ВВС в гр. Ямбол, школа за радисти 7 месеца в самия център на града, и след това на Червен баир в подземния щаб на 3-та Българска армия. Тогава това беше едно съоръжение, направено да издържа на атомни бомби, паднали върху него. Сега е разрушено из основи, което наистина е много жалко.
    Не знам защо си мислех, че си служил като...футболист! Имаше един Матеев преди 30-тина (и повече) години в "Чардафон Орловец"...
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    При положение че има нови медикаменти които не се нуждаят от сложна дозировка, не бих се занимавал с урбазона (дай Боже дано и да не ми се налага).

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Не знам защо си мислех, че си служил като...футболист! Имаше един Матеев преди 30-тина (и повече) години в "Чардафон Орловец"...
    Нееее, явно е грешка в имената. Бях радист (най-добрия) и на мене се падна честа по време на тревоги да стоя на най-възловото място и да приемам донесения от радарните станции с висока скорост (координати на самолети във въздуха). Пишех в една тетрадка със скорост над 140 знака в минута. Над главата ми стоеше телефонист и диктуваше приетото от мене на долния етаж на планшетистите, които го рисуваха на един огромен екран с размери сигурно 20 на 6 метра. Пред екрана стояха генерали и решаваха дали да натиснат червения бутон или не (тревога и евентуално ядрена война). Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.

Потребител
    Регистриран
    14.12.2014
    Пчеларски район
    с. Градец, община Костинброд
    Благодаря за вниманието, питайте държавните администрации колко съм готина. Добре, минавам на "ти", започнах да посвиквам във форума.

Казахте, че пчелната отрова сваля кръвното, алергозанът също, урбазонът също. Моето кръвно е близо до нулата ежедневно, предполагам ако ми се наложи да реагирам при алергичен шок ще трябва да залагам на адреналина.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Има и друго универсално лекарство за което пише,че е задължително да присъства в аптечката на пчелина,но не присъства в аптечката на колата...Твърд алкохол-ракия.Количество ДО 30ммл-40ммл,приети на "залп" действат обратно на пчелната отрова.Но над 50ммл действат успоредно с отровата.Така,че и тук има дозировка....

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Нееее, явно е грешка в имената. Бях радист (най-добрия) и на мене се падна честа по време на тревоги да стоя на най-възловото място и да приемам донесения от радарните станции с висока скорост (координати на самолети във въздуха). Пишех в една тетрадка със скорост над 140 знака в минута. Над главата ми стоеше телефонист и диктуваше приетото от мене на долния етаж на планшетистите, които го рисуваха на един огромен екран с размери сигурно 20 на 6 метра. Пред екрана стояха генерали и решаваха дали да натиснат червения бутон или не (тревога и евентуално ядрена война). Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.
    Евала. Шапка ти свалям.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Има и друго универсално лекарство за което пише,че е задължително да присъства в аптечката на пчелина,но не присъства в аптечката на колата...Твърд алкохол-ракия.Количество ДО 30ммл-40ммл,приети на "залп" действат обратно на пчелната отрова.Но над 50ммл действат успоредно с отровата.Така,че и тук има дозировка....
    Ракия вътрешно и оцет външно е доказано лекарство.А някой пробвал ли е с вино и панирани дробчета , вътрешно?За да не пада кръвното от ракията.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Обещавам утре да пробвам да "ударя едно рамо" на кръвното,но не с дробчета,а с цели гъши и не панирани,а на жар....За резултата от експеримента очаквайте понеделник-вторник.

Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.

Брях... аз се чудех защо преди 30-тина години заспивах спокойно по Родопските чукари,а сега малко ми е неспокоен съня.

Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Мина ми през ума, че е, но оставих така поста, че нямах време. Много се извинявам госпожо/госпожице при това, че сте и много готина.
    Слънчо, това си е дискриминация. Ами ако не беше много готина, нямаше ли да се извиниш?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Слънчо, това си е дискриминация. Ами ако не беше много готина, нямаше ли да се извиниш?
    Пак щях да се извиня, но сега като разбрах, че наистина е много готина, защото много хора го потвърдиха, отново бих го направил -дори лично. За да се убедя, че е така.

П.П. Интересно - всички я познават само аз не!? Това трябва да се поправи.

Страница 25 от 39 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •