При положение че има нови медикаменти които не се нуждаят от сложна дозировка, не бих се занимавал с урбазона (дай Боже дано и да не ми се налага).
Нееее, явно е грешка в имената. Бях радист (най-добрия) и на мене се падна честа по време на тревоги да стоя на най-възловото място и да приемам донесения от радарните станции с висока скорост (координати на самолети във въздуха). Пишех в една тетрадка със скорост над 140 знака в минута. Над главата ми стоеше телефонист и диктуваше приетото от мене на долния етаж на планшетистите, които го рисуваха на един огромен екран с размери сигурно 20 на 6 метра. Пред екрана стояха генерали и решаваха дали да натиснат червения бутон или не (тревога и евентуално ядрена война). Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.
Благодаря за вниманието, питайте държавните администрации колко съм готина.Добре, минавам на "ти", започнах да посвиквам във форума.
Казахте, че пчелната отрова сваля кръвното, алергозанът също, урбазонът също. Моето кръвно е близо до нулата ежедневно, предполагам ако ми се наложи да реагирам при алергичен шок ще трябва да залагам на адреналина.
Има и друго универсално лекарство за което пише,че е задължително да присъства в аптечката на пчелина,но не присъства в аптечката на колата...Твърд алкохол-ракия.Количество ДО 30ммл-40ммл,приети на "залп" действат обратно на пчелната отрова.Но над 50ммл действат успоредно с отровата.Така,че и тук има дозировка....
Обещавам утре да пробвам да "ударя едно рамо" на кръвното,но не с дробчета,а с цели гъши и не панирани,а на жар....За резултата от експеримента очаквайте понеделник-вторник.
Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.
Брях... аз се чудех защо преди 30-тина години заспивах спокойно по Родопските чукари,а сега малко ми е неспокоен съня.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))