Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 385

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    ferdy е мадама, при това много готина.
    Мина ми през ума, че е, но оставих така поста, че нямах време. Много се извинявам госпожо/госпожице при това, че сте и много готина.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Урбазона се разрежда със специална вода (не си спомням как точно се казваше) и дозировката е на според килограмите, мисля че не медицинско лице трудно би се справило правилно с него в критична ситуация.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Урбазона се разрежда със специална вода (не си спомням как точно се казваше) и дозировката е на според килограмите, мисля че не медицинско лице трудно би се справило правилно с него в критична ситуация.
    "Специалната" вода се казва Aqua redistilata - т.е. двойно дестилирана вода!
    Working....

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Спомням си за казармата, когато лейтенанта ни разказваше за бойните отровни вещества и за инжекциите с АТРОПИН. Тогава основните въпроси към него бяха "Ама как, кога, къде, какво, защо и т.н.". Той тогава се усмихна и ни каза "Ако наистина ви дойде до главата, бъдете сигурни, че сами ще си я биете, без въобще да се замисляте къде, кога и как".

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Спомням си в казармата когато лейтенанта ни разказваше за бойните отровни вещества и за инжекциите с АТРОПИН. Тогава основните въпроси към него бяха "Ама как, кога, къде, какво, защо и т.н.". Той тогава се усмихна и ни каза "Ако наистина ви дойде до главата, бъдете сигурни, че сами ще си я биете без въобще да се замисляте къде, кога и как".
    Матеев, къде си служил? Тоя лейтенант много познат ми се струва. Или от една книга са се учили всички.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Във ВВС в гр. Ямбол, школа за радисти 7 месеца в самия център на града, и след това на Червен баир в подземния щаб на 3-та Българска армия. Тогава това беше едно съоръжение, направено да издържа на атомни бомби, паднали върху него. Сега е разрушено из основи, което наистина е много жалко.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Във ВВС в гр. Ямбол, школа за радисти 7 месеца в самия център на града, и след това на Червен баир в подземния щаб на 3-та Българска армия. Тогава това беше едно съоръжение, направено да издържа на атомни бомби, паднали върху него. Сега е разрушено из основи, което наистина е много жалко.
    Не знам защо си мислех, че си служил като...футболист! Имаше един Матеев преди 30-тина (и повече) години в "Чардафон Орловец"...
    Working....

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Не знам защо си мислех, че си служил като...футболист! Имаше един Матеев преди 30-тина (и повече) години в "Чардафон Орловец"...
    Нееее, явно е грешка в имената. Бях радист (най-добрия) и на мене се падна честа по време на тревоги да стоя на най-възловото място и да приемам донесения от радарните станции с висока скорост (координати на самолети във въздуха). Пишех в една тетрадка със скорост над 140 знака в минута. Над главата ми стоеше телефонист и диктуваше приетото от мене на долния етаж на планшетистите, които го рисуваха на един огромен екран с размери сигурно 20 на 6 метра. Пред екрана стояха генерали и решаваха дали да натиснат червения бутон или не (тревога и евентуално ядрена война). Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    При положение че има нови медикаменти които не се нуждаят от сложна дозировка, не бих се занимавал с урбазона (дай Боже дано и да не ми се налага).

Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Мина ми през ума, че е, но оставих така поста, че нямах време. Много се извинявам госпожо/госпожице при това, че сте и много готина.
    Слънчо, това си е дискриминация. Ами ако не беше много готина, нямаше ли да се извиниш?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •