Обещавам утре да пробвам да "ударя едно рамо" на кръвното,но не с дробчета,а с цели гъши и не панирани,а на жар....За резултата от експеримента очаквайте понеделник-вторник.
Бях едно малко болтче от цялата тази военна машина, но през тази година и половина наистина осъзнавах, че цяла България спи спокойно отчасти и заради мене.
Брях... аз се чудех защо преди 30-тина години заспивах спокойно по Родопските чукари,а сега малко ми е неспокоен съня.
Подпрях аз подпрях едно рамо на кръвното...АМА... много чакане... полвин кубик дърва изгорих,една тава шопска салата изядох,50млл ракия(католишка превъзходна) намазах..и накрая едва се уредих да снимам.А то кръвното ни на горе ни на долу.Пък и пулса бе заковал на 60 в минута...И всичко това за 3 кила патешки дроб и една кокошка...Май такива мероприятия оказват анти алергично влияние.
АМА... много чакане... полвин кубик дърва изгорих,една тава шопска салата изядох,50млл ракия(католишка превъзходна) намазах..[/QUOTE]
Да не си имал зъбобол,у наше село с една тава салата 2-3 литра ракия заминава!
Владо и у наше село е така....АМА експеримента беше за влиянието на патешки дроб със вино върху кръвното налягане след консумация на твърд алкохол при ужилване.Демек "рицептата" действа противоположно на алергията.
Ясно,добре че нямам алергия от пчелите(да чукна на дърво).
Наздраве
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))