Милостиня и подаяние НЕ ИСКАМ. Не чакам някой друг да ми реши проблемите и може би точно тук е разликата.
Аз не искам някой да прави нещо за мен и не смятам, че някой ми е длъжен. Ако аз мога да помогна, то с радост го правя.
Замисли се какво представлява организацията. Нима огранизацията не е група от хора(пчелари)?!?
Нима смяташ, че цените на пчелните продукти сами се повишиха или че качестово на майките и отводките ще е същото?!?!
Нима колегите не се облагодетелстват от информацията в този форум?!?! Нима форума не е група от хора?!?!
Кога запоследно някой е чул държавата да има желание да помогне на пчеларите и то без протести?!?! Аз не съм чувал подобно нещо от нито едно министерство.
Тези неща не се случиха случайно, но някой ден и това ще стане ясно.
Едни си гледат кефа и пчелите, а други се мъчат да направят нещо и само им се пречи.
Аз не искам и не очаквам нищо от която и да е организация. Очаквам хората които искат да помогнат на пчеларството да си преглътнат егото и да разберат най-после, че сами няма да успеят.
Организацията е само едно име. Всичко зависи от хората които са в нея. Като всеки дърпа стола към себе си - видяхме какво беше. Нека сега видим дали можем да правим компромиси и всички да работят заедно.
Извинявам се, но много трудно пиша(здравословен проблем).