Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1262

Разгънат преглед

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Aranis Виж публикацията
    Изброй ми 5 неща, които да са извършени, от която и да е организация и ти лично, по някакъв начин, да си се облагодетелствал. (не се заяждам, интересно ми е)

Милостиня и подаяние НЕ ИСКАМ. Не чакам някой друг да ми реши проблемите и може би точно тук е разликата.
    Аз не искам някой да прави нещо за мен и не смятам, че някой ми е длъжен. Ако аз мога да помогна, то с радост го правя.
    Замисли се какво представлява организацията. Нима огранизацията не е група от хора(пчелари)?!?
    Нима смяташ, че цените на пчелните продукти сами се повишиха или че качестово на майките и отводките ще е същото?!?!
    Нима колегите не се облагодетелстват от информацията в този форум?!?! Нима форума не е група от хора?!?!
    Кога запоследно някой е чул държавата да има желание да помогне на пчеларите и то без протести?!?! Аз не съм чувал подобно нещо от нито едно министерство.
    Тези неща не се случиха случайно, но някой ден и това ще стане ясно.
    Едни си гледат кефа и пчелите, а други се мъчат да направят нещо и само им се пречи.

Аз не искам и не очаквам нищо от която и да е организация. Очаквам хората които искат да помогнат на пчеларството да си преглътнат егото и да разберат най-после, че сами няма да успеят.
    Организацията е само едно име. Всичко зависи от хората които са в нея. Като всеки дърпа стола към себе си - видяхме какво беше. Нека сега видим дали можем да правим компромиси и всички да работят заедно.

Извинявам се, но много трудно пиша(здравословен проблем).
    Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 24.04.2015 в 20:14.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •