Въпросът ми беше към Дамянов (остава да седи към него), но ще отговоря и на теб, защото си ми приятел.
Това, че някой отчита дейност не значи, че върши нещо. Обидата за четенето ще я пропусна, защото иначе трябва да ти "изправям криви краставици", а няма как да го докажа, нито ти на мен. Та мисълта ми е, че попрочитам доста повече, отколкото си мислиш, и весници, и списания, и книжки, и постове, и български, и чужди, статии и т.н. Само че освен да чета, мога и да анализирам. 99.9% от "свършените" неща някой си ги върши за себе си и се опитва да ми замаже очите, че го прави за мен. Включително твоята организация. "Ние вършим много, ма то не се вижда", "Ние правим много, ма е трудно" е до кога? Хайде да се види нещо. Нали КБП беше на пчеларите организация, не на електората? Какво стана? Вече не е ли? Аз също съм пчелар и едва ли проблемите ми са по-различни от тези на членовете на КБП. За това си ви седят организацииките с по 200-300 души. Щото много говорите и малко правите. Като стане обратното, тогава повече членове
. Щото куче дето лае...Малко се получава, като на избори. Докато тече предизборната кампания всички са партии на народа, после рязко стават управляващи на техния електорат
. Всички лесно говорят, но после кършат пръсти и се почва "кой си ти да ти се отчитам"
.
Говорех за пчеларските организации, все пак форума е пчеларски, но...
1. Това, че не съм ходил не значи че няма да ида. Стечение на обстоятелствата. Нещо не виждам кой ще направи помен с тая пита, след като на Балканите през последните 25 години само ние, румънците и гърците не сме водили война.
2. Не ходят безплатно! Ходят на държавно! Аз плащам заплатата на хората, които ги обучават и учебните пособия! И тук-там събират кинти за някой ремонт или за топки или за незнам си какво!
3. Една от тези екстри я нямам, значи съм от останалите 90%
4. По улицата се стреля всеки ден, само че аз заобикалям тези места! Има разлика! 12% от пълнолетните жени в България са изнасилени. От тях само 4% признават. Шанса да се случи и на моята е 1/10, а това е доста висок риск.
5. Няма да го коментирам, че не са виновни хората, работещи там.
И аз мога много да напиша...Не е направено от мен, аз нямам и претенции, но лошото е, че не е направено и от тези, които имат. Направено е от трети хора, а други си присвояват заслугата. И пак казвам - тия дето се бият в гърдите, че са направили най-много, най-често само се хвалят. Тия които правят нещо оставят делата сами да говорят.

.