Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    29.07.2013
    Пчеларски район
    Мизия
    Потребителски панел-общи настройки-ред за показване на мненията-от падащото меню линеен първо най старите, ако съм те разбрал правилно.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Валтер Желязков Виж публикацията
    Потребителски панел-общи настройки-ред за показване на мненията-от падащото меню линеен първо най старите, ако съм те разбрал правилно.
    http://pchelari.com/forum/profile.php?do=editoptions
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Наблюдател
    Регистриран
    20.04.2015
    Пчеларски район
    Елин Пелин
    Благодаря ви! Точно това търсех.
    Владо Никифоров
    0888897207

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Влизам във форума и през смартфон, но съм от поколението което започва да се затруднява с тези техники. До един момент си вървеше ОК като изгледа си беше спец за мобилни устройства. Явно съм натиснал нещо без да искам и сега съм с изглед като за компютър и е ужас. От три дни се треня и не мога да го върна в предното положение. Моля помогнете.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Пробва ли да се "разлогнеш и логнеш" наново?
    На мен пък ми е по-удобно със стандартната версия. Когато си в мобилната, има бутон "Пълен сайт", ама обратния и аз не го намерих.

П.с. това с "влез-излез" помага. Пробвах току що.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Наистина помага.
    Благодаря.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Форума притежава 12 различни изгледа (стилове) с различни цветови комбинации и различни разположения на елементите. Един от тях е и мобилния изглед. Превключването от един изглед към друг става с падащо меню. При различните изгледи това меню се намира на различно място, но винаги е накъде отдолу на страницата - в ляво или в дясно.

Ето списък на изгледите (стиловете):
    -Creative
    -Creative Fixed
    -Blue Daemon
    -Blue Daemon Fixed
    -Color Theory
    -Color Theory Fixed
    -Eye Easy
    -Eye Easy Fixed
    -Shiny Blue
    -Shiny Blue Fixed
    -vBulletin
    -Default Mobile Style

Стиловете с Fixed в името си са с фиксирана ширина на страницата и са подходящи за тези посетители, които се дразнят от автоматичното разпъване по ширина.

Всички стилове ги има в два варианта - на Български и на Английски. Езика се сменя от второ меню, което обикновено стои в непосредствена близост до менюто за избор на стил.

Не знам кой от вас какъв стил си е избрал. Аз например от време на време ги сменям, когато ми омръзне дадена цветова схема. В момента например работя с Creative.

Когато пишете в тази тема за някакъв проблем с форума, вие всъщност пишете за проблем с вашия стил. Вие можете да виждате едно, а другите посетители на форума - друго. Имайте предвид, че освен различните цветове, стиловете понякога имат и различно разположение на компонентите и/или менютата, така че може да се наложи някои неща да ги търсите къде точно се намират. При това положение когато пишете за проблем е редно да съобщавате с кой точно стил работите, за да мога да ви казвам кое къде се намира.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    От вчера мобилната версия на форума отказва да осъществява търсене на нови мнения. Излиза съобщение да се въведе критерии и бла бла.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Пиша от мобилен тел.. Нямам такъв пороблем с писането. Най-долу от падащото меню преминах от креатив в мобилен и обратно също успешно(Sony Z1 compact).

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Няма как да поддържаме 1000 вида телефони просто защото ги нямаме под ръка за тестване. Ако наистина приемем, че има някакъв бъг в софтуера за някой вид телефон, то тогава проблема трябва да се рапортува не при нас, а при разработчика на форума vBulletin. Линка му е най-отдолу на страницата. Бихме могли и ние да се поразровим, но трябва човека с телефона да дойде при нас и да седне с някой от ИТ отдела, и след това заедно да се загубят 2 часа или 2 дена - все пак това са стотици хиляди редове код, който не е писан от нас.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •