Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 84

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Получих известие от Български пощи при Митница София,пратката е там от 15-ти и ще си я взема в понеделник.Отбелязано е само,че дължа 6 лв,но ще видим като отида.Значи пристигна за две седмици,което е добре.Точно навреме за сезона.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Успех в работата !

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от сашо 38 Виж публикацията
    Получих известие от Български пощи при Митница София,пратката е там от 15-ти и ще си я взема в понеделник.Отбелязано е само,че дължа 6 лв,но ще видим като отида.Значи пристигна за две седмици,което е добре.Точно навреме за сезона.
    Щом ти искат само 6лв няма да имаш проблеми! Това е някаква измислена пощенска такса. Пратката ти е минала през митничарите. Скоро си прибрах пратка с подобна съдба от Централната митница. Минал си по тънката лайсна.
    Тази такса и мен ме озадачи и ядоса. Питам го каките на пощенското гише: "За какво е тая такса, като с пратката няма никакви проблеми?" Отговора беше: "Ами пощенска такса". Казвам:"Ама Вие срещу нея не ми извършвате никаква услуга, а даже ме набутвате с още разходи - 2лв за паркинга и още толкова за бензин, да дойда до тук!" Следва мълчание.
    Проблема не е в десетте лева, а че всяка администрация се счита задължена, ако се появиш в полезрението и да те оскубе с някой лев по закон, ако не успее да си изпроси подкупа.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Потребител
    Регистриран
    20.09.2011
    И аз чакам валове но съм на другия край на България.Ако ми пратят пратката в София какво ще правя идея си нямам.

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от gorgi Виж публикацията
    И аз чакам валове но съм на другия край на България.Ако ми пратят пратката в София какво ще правя идея си нямам.
    Пращаш ми писмото и кода,отзад има пълномощно.Взимам колета и ти го препращам с куриер.После

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Гоше , мисля , че твоите ще ги вземеш от Русе.

Потребител
    Регистриран
    20.09.2011
    Ако ги донесат в Русе ще е идеално.Ще чакам и ще пиша .

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Моите дойдоха днес.На митницата ми проведоха кръстосан разпит за цената,но удариха греда.Обясняваха ми,че подарък е кутия бонбони,сувенирче,а това било различно.Важното е да не споменаваш никаква сума относно стойността.В крайна сметка минах с 4 лв.Скоро ще има проби,първо да си осигуря восък.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150420_121915.jpg
Прегледи:      441
Размер:	152.0 KB
ID:	4059

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •