Получих известие от Български пощи при Митница София,пратката е там от 15-ти и ще си я взема в понеделник.Отбелязано е само,че дължа 6 лв,но ще видим като отида.Значи пристигна за две седмици,което е добре.Точно навреме за сезона.
Получих известие от Български пощи при Митница София,пратката е там от 15-ти и ще си я взема в понеделник.Отбелязано е само,че дължа 6 лв,но ще видим като отида.Значи пристигна за две седмици,което е добре.Точно навреме за сезона.
Щом ти искат само 6лв няма да имаш проблеми! Това е някаква измислена пощенска такса. Пратката ти е минала през митничарите. Скоро си прибрах пратка с подобна съдба от Централната митница. Минал си по тънката лайсна.
Тази такса и мен ме озадачи и ядоса. Питам го каките на пощенското гише: "За какво е тая такса, като с пратката няма никакви проблеми?" Отговора беше: "Ами пощенска такса". Казвам:"Ама Вие срещу нея не ми извършвате никаква услуга, а даже ме набутвате с още разходи - 2лв за паркинга и още толкова за бензин, да дойда до тук!" Следва мълчание.
Проблема не е в десетте лева, а че всяка администрация се счита задължена, ако се появиш в полезрението и да те оскубе с някой лев по закон, ако не успее да си изпроси подкупа.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
И аз чакам валове но съм на другия край на България.Ако ми пратят пратката в София какво ще правя идея си нямам.
Ако ги донесат в Русе ще е идеално.Ще чакам и ще пиша .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))