Не знам дали майката ще е добра, но бащите са били пичове да свършат работа във време , дето не е за мъже навън .![]()
Случая ти не дава доказателства, а само предположения. Има и други алтернативни варианти ......... например в един от двата кошера е имало майка, но е започнала да снася много късно. Слагал си пило - значи може да си прехвърлил и майка. Може в някой кошер да са презимували едновременно 2 майки - въобще всякакви малковероятни събития може да са се случили, включая и оплождане на майка на 10 метра от кошера в някой по-топъл ден за облитане.
Нали знаеш кривата на нормалното разпределение на вероятностните събития. В двата края на тази крива наистина има събития с много ниска вероятност, но това не означава, че те не могат да се случат например веднъж на 1000 години. Та ако си наблюдавал такова събитие - значи си голям късметлия. Защо не отидеш да си пуснеш фиш от тотото, докато не те е напуснал късмета?
Страхувам се да не спечеля милионите, че след това купувам форума и те правя на гъба. Няма да ти дам да гъкнеш.Ти ще ми казваш, че има вероятност за нещо, аз ще ти казвам, че е невъзможно и след това ще ти казвам, че има крива на вероятностите. С което сам се оборваш за някои неща. От което аз съм много доволен.
![]()
Всичко си има цена, както и форума. Просто ми кажи цифра, на която няма да мога да устоя, и той ще стане твой ....... Дотогава обаче ще спазваш съществуващите правила и ще си траеш .... Между другото правилата на форума в 99% от случаите не са измислени от мене, а от предшествениците ми. В тях има много много логика - такава, каквато е навсякъде по света.
Коста Желев започва майкопроизводството през Февруари и Март вече има снасящи млади майки, а вие се чудите кое как става.![]()
Ех, че хубаво им го каза, ама като го изгонихте навремето и сега няма кой да ти повярва.
П.п. Той ли лепеше ВО с електрожен?
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Наборе аз съм от вярващите.....Преди около 30-тина години бях за извесно време в Ивайловградско където пчеларства Коста Желев.На 10 февруари бадемите бяха цъфнали.Та съм склонен да вярвам.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))