Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 34

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    значи си голям късметлия. Защо не отидеш да си пуснеш фиш от тотото, докато не те е напуснал късмета?
    Страхувам се да не спечеля милионите, че след това купувам форума и те правя на гъба. Няма да ти дам да гъкнеш. Ти ще ми казваш, че има вероятност за нещо, аз ще ти казвам, че е невъзможно и след това ще ти казвам, че има крива на вероятностите. С което сам се оборваш за някои неща. От което аз съм много доволен.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Всичко си има цена, както и форума. Просто ми кажи цифра, на която няма да мога да устоя, и той ще стане твой ....... Дотогава обаче ще спазваш съществуващите правила и ще си траеш .... Между другото правилата на форума в 99% от случаите не са измислени от мене, а от предшествениците ми. В тях има много много логика - такава, каквато е навсякъде по света.

Коста Желев започва майкопроизводството през Февруари и Март вече има снасящи млади майки, а вие се чудите кое как става.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Ех, че хубаво им го каза, ама като го изгонихте навремето и сега няма кой да ти повярва.

П.п. Той ли лепеше ВО с електрожен?
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Наборе аз съм от вярващите.....Преди около 30-тина години бях за извесно време в Ивайловградско където пчеларства Коста Желев.На 10 февруари бадемите бяха цъфнали.Та съм склонен да вярвам.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    ....Преди около 30-тина години бях за извесно време в Ивайловградско където...

Ти ГВ ли беше ?
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Ех, че хубаво им го каза, ама като го изгонихте навремето и сега няма кой да ти повярва.

П.п. Той ли лепеше ВО с електрожен?
    На времето, той сам поиска Ванката да му изтрие профила. А за ВО, да той е. Поне така твърдеше. Аз не съм бил свидетел.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •