Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    19.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от caMel Виж публикацията
    Здравейте отново, на следващия ден след първия ми пост с един колега пчелар придадохме майка на осиротелото семейство, но се натъкнах на нов проблем, пчелите отказват да приемат сиропа който им наливам, а в кошера не са останали много запаси от мед около една пита и половина. Това на някаква болест ли е причината или нещо друго. Благодаря предварително.
    Имам наблюдение на такива случаи. При мен винаги са били придружени, и с липса на внасяне на прашец. Ако нищо не се измени в късно време такова семейство умира. добави 1-2 рамки с пило това трябва да е достатъчно.

Наблюдател
    Регистриран
    20.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от 212 Виж публикацията
    Имам наблюдение на такива случаи. При мен винаги са били придружени, и с липса на внасяне на прашец. Ако нищо не се измени в късно време такова семейство умира. добави 1-2 рамки с пило това трябва да е достатъчно.
    В интерес на истината това семейство има много слаб летеж ,но аз го отдавах на това че е без майка. Но и сега след приемането на новата продължиха с слабия летеж

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •