Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Те манов мед правят и при неблагоприятно време!
    Пчелите или пчеларите.Някой ден ще ви кажа ,какво се говореше преди години.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Пчелите или пчеларите.Някой ден ще ви кажа ,какво се говореше преди години.
    Някой ден? И днес е ден, и днес е някой ден. Давай. Стига се стиска. Казвай какво се говореше преди.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Дават силен вятър.Да не вземе да ни издуха направо от форума.Днес ходих да освободя майките ,дето спасиха семействата ,на онези яловите.Студ не студ ,повече не исках да чакам .Тези и другите нормални семейства ,са си взели сиропа.Две три слаби не са ,но в този студ и аз нямаше да го взема.В петък пак -нова порция ,че много изостана работата.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Вашата е лесна, тука вече 3-ти магазин от слънчоглед вадя и утре ще зазимявам
    Сериозно: Много прашец, но не виждам нектар. Ще кажеш, че всичко е хукнало само прашец да събира, а нектара го пият като бира с мезето. Толкова много прашец досега не бях виждал, буквално всяка пчела мъкне и имам чувството, че ще запушат майката с прашец.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Сериозно: Много прашец, но не виждам нектар. Ще кажеш, че всичко е хукнало само прашец да събира, а нектара го пият като бира с мезето. Толкова много прашец досега не бях виждал, буквално всяка пчела мъкне и имам чувството, че ще запушат майката с прашец.
    Ами това е супер, храни и слагай да градят.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Ще я запушат , ама ако е дефектна , иначе едвам ще смогват да носят прашец за пилото . Смятай по 2000 яйца на ден по колко манджа им трябва .

Виж с нектар от рапицата ще я блокират със сигурност, ако нямат магазини .

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Ще я запушат , ама ако е дефектна , иначе едвам ще смогват да носят прашец за пилото . Смятай по 2000 яйца на ден по колко манджа им трябва .

Виж с нектар от рапицата ще я блокират със сигурност, ако нямат магазини .
    Майките си снасят много добре, но пчелите не събират нектар, а само прашец. То ако беше на едно място...както и да е, но всички да ми го правят този номер...
    Явно нещо не им харесва в нектара и предпочитат да събират само прашец. Тази мъртва коприва направо я опоскаха, пълно е с червен прашец.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Първо ,ти си бързай :един месец -за четири ,да защото си млад.Ние старците не бързаме толкова.Едно по едно.За прашеца ,няма да се оплакваме.Нали до скоро се чудехме с какво ще го заместваме.Мале -цяла тема имаше.Ако си забравил -има едни работи ,прашецоуловители им викат.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Първо ,ти си бързай :един месец -за четири ,да защото си млад.Ние старците не бързаме толкова.Едно по едно.За прашеца ,няма да се оплакваме.Нали до скоро се чудехме с какво ще го заместваме.Мале -цяла тема имаше.Ако си забравил -има едни работи ,прашецоуловители им викат.

Ами...уж нямаше да слагам прашецоуловители, но може и да пробвам. После какво ще го правя този прашец, то пазар за него почти няма. Хайде 10-20-50 кила ще ги продадеш някак, но другото какво да го правя. Че и не обичам прашец и за йедене няма да ми трябва.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Няма проблем с прашеца просто се подготвят за многото пило което предстои

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •