Аз винаги препоръчвам Календарния справочник на Радоев на всеки новобранец.
Книгата е много добра, но без практика , която пчеларска книга да хванеш, няма да я разбереш. Това е моето мнение.
Аз винаги препоръчвам Календарния справочник на Радоев на всеки новобранец.
Книгата е много добра, но без практика , която пчеларска книга да хванеш, няма да я разбереш. Това е моето мнение.
Този пост е редактиран от evgeni.filimonov; 06.04.2015 в 16:40.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Малко ми е неудобно, но тогава бих препоръчал последната книга, издадена от Младен Котларски - за деца.
И според теб, кои са основните термини в пчеларството, какво научи до сега ? Давай да започнем дискусия.
Предлагам ти да се свържеш с мен, да минеш покрай офиса ми , до НДК е, да поговорим. Ако имаш желание.
Малко изпреварваш с материала, основните термини са - майка, пчела, търтей , жилище на пчелното семейство, яйца, ларва, пило. Май станаха доста. Не се притеснявай, ако наистина имаш желание, ще се справиш. Успех.
Здравейте,искам да се регистрирам като земеделски производител и да отглеждам пчели.Моля да ми кажете трябва ли задължителен курс по пчеларство за да отглеждам пчели,или това е само ако искам да кандидатствам по дадена програма ?
За ЗП не ти е необходим курс по пчеларство, но за кандидатстване по програмите дава допълнително точки .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))