Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 28 от 144 ПърваПърва ... 1826272829303878128 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 271 до 280 от общо 1434
    Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Дамяне , следващата партида камуфлажни, да не ти ги виждат крадците

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Дамяне , следващата партида камуфлажни, да не ти ги виждат крадците
    Мислех си, но много играчка . Трябва да правя шаблони и се боядисват 2-3-4 пъти. Ако ми остане време тази година...може и да направим една проба
    Купих и боя цвят "пъпеш", но нея сигурно за дъната ще я използвам. Имам тъмно синя, 2 вида светло синя, червена, 3 вида жълта, 3 вида зелена, розова, пъпеш и милка
    Имам да правя още над 60 комплекта и ще имам възможност да ги направя всякакви шарки и цветове
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Дамяне, абе тези твоите пчели мед ли ще събират или ще го превръщат (нектара) в шоколад? Да не си станал рекламно лице на МИЛКА?

Шегичка, ще ми бъде интересно след време да пишеш за резултати, като развитие на семействата в кошерите с различни цветове, добиви и т.н.
    Предварително ти благодаря за което. Харесват ми, но ми се прияде шоколад! Изчезвам, няма да казвам къде отивам.
    Поздрави, Г. Георгиев

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Цитат Първоначално публикувано от evoco Виж публикацията
    Колеги, колко хидропрот на литър сироп слагате?
    На 10л -100гр Хидропрот
    Милен Михов

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    От къде го купувате Хидропрота.

Наблюдател
    Регистриран
    25.01.2015
    Белтъчния хидролизат го купувам от ветеринарната аптека .Ползва се против канибализъм при птици и прасета, но наскоро научих че е добър и за пчелите, на мен ми казаха 30 мл. на л сироп .До сега ползвах Hydrorex vital aminocidos много съм доволен но понеже имам хидропрот мисля да сложа вчера сложих на 3 сем.вземат го охотно.

Автор
    Регистриран
    12.01.2014
    Пчеларски район
    Троянски Балкан
    Белтъчния хидролизат го купувам от ветеринарната аптека .Ползва се против канибализъм при птици и прасета, но наскоро научих че е добър и за пчелите, на мен ми казаха 30 мл. на л сироп .До сега ползвах Hydrorex vital aminocidos много съм доволен но понеже имам хидропрот мисля да сложа вчера сложих на 3 сем.вземат го охотно.
    Момчета, събирайте прашец, когато го има и го давайте на пчелите, когато трябва. Всичко останало е фалшификат!
    Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Тая смрад като я сложите в кошерите какво ли се получава? Не се ли омирисва всичко?

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    30 мл ако го вземат,ще се учудя или ще са много гладни или обонянието им е слабо на твоите пчели,пробвай и сподели
    Милен Михов

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    От миналата година винаги слагам хидропрот по 10 мл. на литър сироп когато храня, вярно че малко мирише кофти но....

Страница 28 от 144 ПърваПърва ... 1826272829303878128 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •