Дамяне , следващата партида камуфлажни, да не ти ги виждат крадците![]()
Дамяне , следващата партида камуфлажни, да не ти ги виждат крадците![]()
Мислех си, но много играчка. Трябва да правя шаблони и се боядисват 2-3-4 пъти. Ако ми остане време тази година...може и да направим една проба
Купих и боя цвят "пъпеш", но нея сигурно за дъната ще я използвам. Имам тъмно синя, 2 вида светло синя, червена, 3 вида жълта, 3 вида зелена, розова, пъпеш и милка
Имам да правя още над 60 комплекта и ще имам възможност да ги направя всякакви шарки и цветове![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Здравейте,
Дамяне, абе тези твоите пчели мед ли ще събират или ще го превръщат (нектара) в шоколад? Да не си станал рекламно лице на МИЛКА?
Шегичка, ще ми бъде интересно след време да пишеш за резултати, като развитие на семействата в кошерите с различни цветове, добиви и т.н.
Предварително ти благодаря за което. Харесват ми, но ми се прияде шоколад! Изчезвам, няма да казвам къде отивам.
Поздрави, Г. Георгиев
От къде го купувате Хидропрота.
Белтъчния хидролизат го купувам от ветеринарната аптека .Ползва се против канибализъм при птици и прасета, но наскоро научих че е добър и за пчелите, на мен ми казаха 30 мл. на л сироп .До сега ползвах Hydrorex vital aminocidos много съм доволен но понеже имам хидропрот мисля да сложа вчера сложих на 3 сем.вземат го охотно.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))