Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 31

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Здравейте! Горе-долу и аз съм на нивото на misho09 с разликата, че съм прочел Календарния справочник на 70% и още хиляда страници, 50 клипа и лекции и според мен Календарният справочник не е най-подходящата първа книга за новобранеца.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Аз преди да започна бях изчел няколко книги и изгледал доста клипове и по едно време започнах да се обърквам и спрях. В последствие като взех кошерите първите дни ги гледах като извънземни все едно нищо не съм прочел. Според мен най добре е да се започне за начало с някоя книга като Календарния справочник да изгледаш някой клип и филм на пчеларска тематика и в последствие, практиката и теорията да вървят ръка за ръка.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
    Здравейте! Горе-долу и аз съм на нивото на misho09 с разликата, че съм прочел Календарния справочник на 70% и още хиляда страници, 50 клипа и лекции и според мен Календарният справочник не е най-подходящата първа книга за новобранеца.
    Колега ,не е необходимо да натрупаш десет години стаж и тогава да споделяш. Щом след прочетеното виждаш някаква грешка ,сподели я за да не се повтаря от други.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
    Всяка книга е подходяща, но е по - важно четящия колко е подготвен за нея.
    Други подходящи книги за начинаещи които бих препоръчал са: Календар на пчеларя от Величков и 1001 въпроса и отговора по пчеларство. (да не се бърка с Приказки от 1001 нощ)
    Наръчник по пчеларство. Тази е малко старичка и не знам дали ще можете да си я намерите, но за мен е много добра, като за начало. А и всъщност тя е основата на всички останали. (от нея са преписвали)

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Те през годините вървяха : Наръчник по пчеларство ,Практическо пчеларство и т. н.Писани са от различни автори ,но съдържанието им беше еднакво.Хубави книги.Навивам се в момента да прочета ,някоя от по -новите за сравнение.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Те през годините вървяха : Наръчник по пчеларство ,Практическо пчеларство и т. н.Писани са от различни автори ,но съдържанието им беше еднакво.Хубави книги.Навивам се в момента да прочета ,някоя от по -новите за сравнение.

Чакай да допиша и аз моята за да я прочетеш и нея. Еее, то съдържанието ще е пак същото, но нали все пак я преписвам и аз. Ха, ха.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Чакай да допиша и аз моята за да я прочетеш и нея. Еее, то съдържанието ще е пак същото, но нали все пак я преписвам и аз. Ха, ха.
    Давай по-бързичко.Няма да живея 300 години я.С тия форуми ,току виж съм я пропуснал.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •