Накратко-договорих поръчката по телефона за основи от снимката на обявата- от Горна Оряховица и обявената цена.Поръчката е изпълнена, като нямаше опция за преглед. В офиса успях да надникна в кашона, като по средата тиксото беше скъсано, така че да се вижда желания жълт цвят на основите. От към дъното същото изпълнение. Платих и отидох да ги разделим с приятели и ядец. Отгоре 40 броя оригинални от Горна Оряховица какъвто е кашона, след това надолу 59 бр. кафяви и дънната също жълта. Започнах да звъня и на двата телефона, но селските тарикати не вдигнаха. Коментирах обявата, след което същата изчезна.При организирането на откриването на мошето, се оказа че същия нещастник има пчелин в или около елхово, живее,продава и разнася на адрес мед в Бургас. Не е проблем толкова в основите. Работил съм с такива, но такива номера да си правим. Не вярвам истински пчелар да направи такова нещо.Този се взел на сериозно и си мисли, че като прецака някой с 50 кинта ще стане богат ли ,не знам.Абсолютен селски тарикат. Забавям, но не забравям.Ще го накарам някой ден да се сети за мен.